Бюлетин Маркетинг и реклама Маркетинг и реклама

Получавайте най-важното и интересно от маркетинга: новини, рекламни кампании, обяви за работа

Nеw Moment New Ideas Company спечели конкурса на „Хебросбанк“ за цялостно рекламно обслужване. Агенцията, която от 2000 г. работи за банката, беше предпочетена пред Interpartners, Lowe Swing Communications, McCann-Erickson и Graffiti BBDO - Sofia. „От 17 март стартира нова кампания за пакета за потребителско кредитиране Premium. Тя включва външна реклама, преса и радио“, уточниха от агенцията. След конкурс, в който участваха осем агенции, „Хебросбанк“ си избра и обслужваща PR агенция - MMD. Досега за връзките с медиите се грижеше MARC Comminications.


„Приста ойл“ повери продуктовата си рекламна кампания на „МАГ адвъртайзинг“. Кампанията ще използва като медийни канали телевизия, преса и билбордове. „Приста ойл“ ще продължи да работи за корпоративната си реклама с досегашната си агенция Graffiti BBDO - Sofia.


Кампанията за новия дневен крем Pure Energy на Nivea Visage започна с промоция пред журналисти. Презентацията бе водена от д-р Вергиния Минчева от предаването на bTV „Бъдете здрави“ и Курт Алтенбургер, управител на „Байерсдорф България“. Кампанията продължава с тв и реклама в списания. PR дейностите са поверени на MARC Comminications, медиа планирането е дело на „Крес“, а креативът - на TBWA/NMS.


„Журналистически феър плей „Червеният код“, организират „Кока-Кола НВС България“ и PR агенция Hidalgo communications. Журналисти ще участват, за да се уверят, че „Червеният код“ е „честна игра и забавление“. Играта, в която всеки закупил от газираните напитки на кока-кола изпраща sms с номер от етикета и получава sms-отговор дали печели, започна в началото на февруари. Според предварителните данни над един милион са участниците към 10 март. Промоцията ще бъде удължена до 20 април, съобщиха от „Кока-Кола“.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар