Най-интересните проекти в "Effie България" 2018 не са класическите реклами

Рекламният конкурс е доминиран от заявки на бирени брандове и ритейл вериги

Победителите на конкурса "Effie България" през 2017 г.
Победителите на конкурса "Effie България" през 2017 г.
Победителите на конкурса "Effie България" през 2017 г.    ©  Effie
Победителите на конкурса "Effie България" през 2017 г.    ©  Effie
Бюлетин: Маркетинг и реклама Маркетинг и реклама

Получавайте най-важното и интересно от маркетинга: новини, рекламни кампании, обяви за работа

Тази вечер ще бъдат определени най-ефективните рекламни кампании на българския пазар през изминалата година. Отличените агенции и рекламодатели в 11-ото издание на конкурса "Effie България", организиран от Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА), получават признание не само за творческите си идеи, но и за резултатите, които са постигнали с комуникацията си. Именно това прави надпреварата една от най-важните за рекламния бранш, а работата на победителите служи за отправна точка при определянето на нивото на целия пазар.

Проектите се състезават в пет категории: "Стоки", "Услуги", "Промоции", "Корпоративни комуникации" и "Социална, медийна, политическа кампания". Подадените заявки се оценяват от български комуникационни специалисти и мениджъри, като най-важното е рекламните кампании да са доказали ефективността си по измерими критерии.


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.