Брандовете и вирусът

Тези, които не успеят ясно да (пре)дефинират мястото си в живота на хората, имат мрачно бъдеще

Брандовете и вирусът
Брандовете и вирусът
   ©  Павел Павлов, FourPlus
   ©  Павел Павлов, FourPlus
Бюлетин: Маркетинг и реклама Маркетинг и реклама

Получавайте най-важното и интересно от маркетинга: новини, рекламни кампании, обяви за работа

За авторите

Георги Гавазов се занимава с ролята на брандовете като ключов актив и основен двигател на бизнеса. Той има над 15 години професионален опит в сферата на комуникациите както от страната на агенциите, така и на рекламодателите. В продължение на няколко години е бил управител на рекламната агенцията Saatchi&Saatchi Sofia. През 2018 г. Гавазов създава консултантската компания the other half, чиято дейност е фокусирана в изграждането на брандове.

През последните пет години Диляна Добринова работи активно в сферата на комуникационните стратегии. Преди да се присъедини като партньор в the оther half, тя е била на позицията ръководител "Стратегии" в комуникационната група "Publicis Groupe България". В the other half работи за изграждането на брандове и вярва, че те имат потенциала да заемат водеща роля в развитието както на бизнеса, така и в обществената среда.
Ако тенденцията за драстично намалена комуникационна активност на брандовете продължи и през следващото тримесечие, каквито са индикациите към момента, това ще постави медиите (и най-вече телевизиите) в изключително сложна ситуация. В условията на спадащи приходи и повишен зрителски интерес те ще трябва да осигурят съдържание, с което да заместят отпадналите магнити за зрителския интерес като европейското футболно първенство и олимпийските игри.

Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.

Все още няма коментари
Нов коментар