Студенти и преподаватели имат специален достъп до "Капитал"

"Академичен Капитал" включва статиите и архива, специален нюзлетър, срещи с предприемачи и експерти

Академичната програма на "Капитал" стартира на 27 април и в нея могат да се включат студенти, преподаватели и служители във висши учебния заведения от цялата страна.
Академичната програма на "Капитал" стартира на 27 април и в нея могат да се включат студенти, преподаватели и служители във висши учебния заведения от цялата страна.
Академичната програма на "Капитал" стартира на 27 април и в нея могат да се включат студенти, преподаватели и служители във висши учебния заведения от цялата страна.    ©  Капитал
Академичната програма на "Капитал" стартира на 27 април и в нея могат да се включат студенти, преподаватели и служители във висши учебния заведения от цялата страна.    ©  Капитал
Бюлетин: Маркетинг и реклама Маркетинг и реклама

Получавайте най-важното и интересно от маркетинга: новини, рекламни кампании, обяви за работа

"Капитал" обяви нова програма, насочена към студентите и университетските преподаватели, които получават преференциален достъп до ресурсите на медиата - актуалните публикации и натрупаните през последните три десетилетия статии, анализи, интервюта и данни.

Над 220 хил студенти, преподаватели и служители във висшите учебни заведения в България вече могат да се възползват от абонамента за "Капитал" на символична цена..

В програмата могат да се включат и представители на други академични институции, след заявяване на желание на [email protected].

"Смятаме, че съдържанието на "Капитал" дава допълнителна дълбочина при изучаването на различни обществени и бизнес дисциплини, помага за академични проучвания и разработки, както и по-лесно да се разбира защо се случват различни събития и какви са връзките между тях", казва главният редактор Алексей Лазаров. Медиата е насочена към предприемачи, мениджъри и професионалисти, като мисията ѝ е да информира и да обяснява събитията, които определят средата за бизнес и живот. Според Лазаров хората, които са по-добре ориентирани, имат предимство в интервютата за наемане, по-добре избират подходяща за тях кариера и след това се представят по-добре в работата си.

Академичната програма има три компонента - заедно с достъпа до съдържанието участниците в нея получават специален академичен email бюлетин, както и покани за онлайн срещи с предприемачи и експерти.

Включването в програмата "Академичен достъп" става чрез регистрация с имейл, използващ домейна на съответното учебно заведение.

Регистриралите се могат да избират между месечен и годишен план (на силно намалени цени - около 75% отстъпка от стандартния абонамент за "Капитал").

Месечният план дава достъп до всички статии на capital.bg и в мобилното приложение "Капитал PRO", както и до редакторски бюлетини с различна тематика. В него са включени още бизнес доклади, секторни анализи, регионални приложения и архива.

Годишният план в допълнение дава достъп и до данни от бизнес класациите К100 и Digitalk101, един дигитален билет за конференция на "Капитал" по избор и 50% отстъпка за другите събития и конференции на медиата (такива са например Future of work Summit, Net Zero Economy Forum, Digitalk, Ecommerce & Retail, Cybersecurity Forum и др.).

Втората част на програмата е месечен email бюлетин, подготвян от журналисти на "Капитал", които подбират подходяща за академичната аудитория информация - от анонси за стажове и стипендии, до образователни статии по актуални теми, анализи, вдъхновяващи бизнес истории и т.н. В бюлетина, който получават всички участници в академичната програма, се представят и проекти на университети.

И трето, "Капитал" организира онлайн срещи и лекции с предприемачи, експерти от различни области, редактори и журналисти от медиата. Покани получават всички регистрирани в програмата "Академичен достъп", записите от срещите също са на тяхно разположение.

Подробности може да намерите на сайта на "Капитал", линкът за регистрация е тук.

6 коментара
 • Най-харесваните
 • Най-новите
 • Най-старите
 • 4
  dorn avatar :-|
  dorn
  • - 1
  • + 3

  Дайте тая опция и за учителите. Нищо няма да загубите, а само може да спечелите. Аудиторията и влиянието на Капитал силно ще нарастне.

  Нередност?
 • 5
  capital avatar :-|
  capital
  • + 5

  До коментар [#4] от "dorn":

  Преподавателите и служителите в учебните заведения също имат достъп до програмата. Ако желаете да се включите и не откривате вашата образователна институция на сайта на инициативата, добре дошли сте да се свържете с колегите на [email protected].

  Нередност?
Нов коментар