Морски дарове

Усвояването на европейските фондове е в основата на бума на производството на миди

Производството и култивирането на миди в България е нараснало четири пъти от 2006 г. насам
Производството и култивирането на миди в България е нараснало четири пъти от 2006 г. насам
Производството и култивирането на миди в България е нараснало четири пъти от 2006 г. насам    ©  асен тонев
Производството и култивирането на миди в България е нараснало четири пъти от 2006 г. насам    ©  асен тонев

Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
2 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    lazarev avatar :-?
    R.L.
    • - 2
    • + 2

    ...Страхотно, ама защо тогава свежи миди все още не се предлагат на широко в рибните магазини, в София например?

    Нередност?
  • 2
    richl avatar :-|
    richl

    Добър Ден ,
    Отностно Статията, За Трите най-Големни Фирми за Отглеждане на Миди в никакъв случай Не Трябва да се Започва с "Дълбока БГ" ООД !!! Това е Груба Грешка !!! Понеже тази Фирма е създадена Дубликат от собственика й Панайот Димитров Дяков на "Дълбока" ООД, която е Собственик Веселин Прокопиев !!!

    А относно защо няма на "Широко" по пазарите в София Миди е най-Вероятно, защото са Толкова Опасни, колкото са ЯйцаТа. Макар Това на Рибният Пазар на Варна , всички Миди идват от МиденаТа Ферма Дълбока казат Продавачите, а Стационарна Мидена Ферма "Дълбока" ООД дори НЕ ЗНАЕ !!! Инак Държавата Бързо Реагира да Затвори Ресторанта Ни на Панчарево за 1 месец. Защото е нямало Комарници, а ХораТа какво ядът от "Широките" Пазари из Страната ??? За Това Тя доставя САМО за Ресторанта Си, който е на Самият Бряг с КаменнаТа Къща !!!
    Разкошен ден ...

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал