Свеж кръг

Юлиан Митов започва от търговия с плодове, прави верига заведения за фрешове и стига до собствено земеделско производство

   ©  Цветелина Белутова
"Имам смелостта да сбъркам утре пак. Не търся оправдания в обстоятелствата. Отдавам всеки успех или неуспех на себе си."

Юлиян Митов създава концепцията и първия обект от веригата Fresh Bar преди три години и половина. От 2009 г. той търгува с плодове и зеленчуци, които купува на едро и доставя на търговски вериги и ресторанти. Растящото търсене на здравословни, пресни и чисти храни подтиква Митов да погледне към фрешовете. Така през февруари 2013 г. в мол "София" отваря първият Fresh Bar. Година по-късно обектите са вече шест. Днес са 10, като последният от тях за първи път е извън столицата - в пловдивския мол "Марково тепе". От скоро предлага и франчайз.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове