Сладкиши без угризения

За три години Vanilla Kitchen три пъти започва отначало и развива бизнеса си

Ваня Иванова, собственик
Ваня Иванова, собственик
Ваня Иванова, собственик    ©  Цветелина Белутова
Ваня Иванова, собственик    ©  Цветелина Белутова

Никола е със силна алергия към редица храни. На шестия си рожден ден за първи път опитва празнична торта, специално изработена само от ябълки, слънчоглед, рожков, кайсии и сливи. Снимката на щастливото дете и благодарностите на родителите са един от многото естествени подсладители към и без това апетитния бизнес на софийското ателие за сладкиши Vanilla Kitchen.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
6 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    louche avatar :-|
    louche
    • - 1

    Карибски сладкиш :)) Поздрави и все така!

    Нередност?
  • 2
    princess_x avatar :-|
    princess_x
    • - 3
    • + 3

    "Търся проактивни, енергични хора, не държа да са сладкари. Даже напротив. Рецептите са мои авторски, техниките и технологията също.''

    Прегледах някои от рецептите и' и се вижда, че наистина не е нито сладкар, нито готвач - впечатлението ми е, че не умее да съчетава съставките и продуктите и прави някои абсурдни комбинации със съмнителен вкус, с единствената цел да оригиналничи. Това е голям проблем на нашите ''кулинари''.

    Нередност?
  • 3
    gwn1487844425517765 avatar :-|
    Deni Bo
    • - 1
    • + 1

    До коментар [#2] от "princess_x":

    Това са пълни и злобни глупости! Когато вие направите собствен бизнес, рискувате и се развивате, можете да съдите другите! Злобата е по-лесна, нали?

    Нередност?
  • 4
    princess_x avatar :-|
    princess_x
    • - 2
    • + 3

    До коментар [#3] от "Deni Bo":

    Ами, затова в България трудно се появява кулинарен бизнес на наистина високо ниво - защото всеки коментар, съвет или киритика към продуктите му биват тутакси заклеймени като ''злоба''. Създателите му се считат едва ли не за богоизбрани, а клиентите му са с типичните принизении критерии.
    И пак ще повторя - като цяло българите не умеят да съчетават хранителните съставки и се заблуждават, че колкото повече, толкова по-добре.

    Нередност?
  • 5
    nwl42521784 avatar :-|
    nwl42521784
    • + 1

    кво плаща за труда....500 лв за къртовски труд пари ли са

    Нередност?
  • 6
    ewt29517573 avatar :-|
    ewt29517573

    Когато не си пробвал, а само си прегледал, нямаш право да коментираш.

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал