Сладкиши без угризения
За три години Vanilla Kitchen три пъти започва отначало и развива бизнеса си
Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.
Никола е със силна алергия към редица храни. На шестия си рожден ден за първи път опитва празнична торта, специално изработена само от ябълки, слънчоглед, рожков, кайсии и сливи. Снимката на щастливото дете и благодарностите на родителите са един от многото естествени подсладители към и без това апетитния бизнес на софийското ателие за сладкиши Vanilla Kitchen.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
6 коментара
Карибски сладкиш :)) Поздрави и все така!
"Търся проактивни, енергични хора, не държа да са сладкари. Даже напротив. Рецептите са мои авторски, техниките и технологията също.''
Прегледах някои от рецептите и' и се вижда, че наистина не е нито сладкар, нито готвач - впечатлението ми е, че не умее да съчетава съставките и продуктите и прави някои абсурдни комбинации със съмнителен вкус, с единствената цел да оригиналничи. Това е голям проблем на нашите ''кулинари''.
До коментар [#2] от "princess_x":
Това са пълни и злобни глупости! Когато вие направите собствен бизнес, рискувате и се развивате, можете да съдите другите! Злобата е по-лесна, нали?
До коментар [#3] от "Deni Bo":
Ами, затова в България трудно се появява кулинарен бизнес на наистина високо ниво - защото всеки коментар, съвет или киритика към продуктите му биват тутакси заклеймени като ''злоба''. Създателите му се считат едва ли не за богоизбрани, а клиентите му са с типичните принизении критерии.
И пак ще повторя - като цяло българите не умеят да съчетават хранителните съставки и се заблуждават, че колкото повече, толкова по-добре.
кво плаща за труда....500 лв за къртовски труд пари ли са
Когато не си пробвал, а само си прегледал, нямаш право да коментираш.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.