Хапка вкусно и полезно

Константин и Сана Драгови произвеждат сурови десети, като предлагат здравословна алтернатива на познати вкусове

Сана и Константин Драгови казват, че пазарът на сурови блокчета расте бързо в цял свят
Сана и Константин Драгови казват, че пазарът на сурови блокчета расте бързо в цял свят
Сана и Константин Драгови казват, че пазарът на сурови блокчета расте бързо в цял свят    ©  Надежда Чипева
Сана и Константин Драгови казват, че пазарът на сурови блокчета расте бързо в цял свят    ©  Надежда Чипева
Барчетата се продават в 15 държави, а плановете са пазарът им да се разшири още.
За нас е важно вкусът да е приятен и разпознаваем за масовия клиент. Да е полезно като суровите барчета, но и да е вкусно.

Константин Драгов, управител на "Шанкара България".

Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
2 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    nikolay_uk avatar :-|
    Николов
    • + 2

    Да са живи и здрави, ама малко me too се получава. Добре, че бяха roobars да повлече крак. Това е петия или шести подобен стартъп за който пише Капитал.

    Желая им успех. На пазара има място за повече от един brand.

    Нередност?
  • 2
    rossenf avatar :-|
    Findley
    • + 1

    Слагаме ванилия, парченца шоколад, боровинки и над 20% кашу, докато другите фирми слагат основно фурми

    Капитал, Това платена публикация ли е? След статията ми стана интересно и си взех няколко такива барчета да изпробвам - ами основната съставка е фурми! Хубаво е наистина дс има такива неща ан пазара и да са успешни, но да не подлъгваме читателите.

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал