Хапка вкусно и полезно
Константин и Сана Драгови произвеждат сурови десети, като предлагат здравословна алтернатива на познати вкусове


Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.
Константин Драгов, управител на "Шанкара България".
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
2 коментара
Да са живи и здрави, ама малко me too се получава. Добре, че бяха roobars да повлече крак. Това е петия или шести подобен стартъп за който пише Капитал.
Желая им успех. На пазара има място за повече от един brand.
Слагаме ванилия, парченца шоколад, боровинки и над 20% кашу, докато другите фирми слагат основно фурми
Капитал, Това платена публикация ли е? След статията ми стана интересно и си взех няколко такива барчета да изпробвам - ами основната съставка е фурми! Хубаво е наистина дс има такива неща ан пазара и да са успешни, но да не подлъгваме читателите.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход