Кралицата при сирената
Cheese The Queen предлага различни видове сирена от кашу с пробиотик


Анина Сантова

Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.
- Планът на дружеството е да излезе на печалба още тази година и да увеличи дистрибуционната си мрежа.
Мога ли да създам продукт, който е вкусен и едновременно с това полезен? С този въпрос Вера Тинкова слага начало на бизнеса си с пробиотични сирена от кашу. Малко след като се завръща от о. Бали, за да поднови визата си, решава да остане в България, за да осъществи тази идея. Какво ли не се подава от предприемаческата ѝ биография - фирма за дизайн, студио за танци и въобще всякакви прояви в различни страни. Последната й страст е компанията за производство на веган сирена "Чийз ди куийн", която след дълъг период на тестване от няколко месеца официално предлага продуктите си на българския пазар.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
5 коментара
Сирене за 160 лева на килограм? Не, благодаря. Пробиотици мога да си набавям чрез традиционното ни кисело мляко. Все пак, желая им успех.
Не видях предупреждение - платена публикация - може и да е имало някъде ...
Аз съм пробвала тяхно сирене и вкусът наистина е уникален.
да наречеш тоя продукт сирене е нарушение на закона , сирене е продукт, който се приготвя от мляко, толкоз, няма място за никакво тълкуване
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход