Сладолед за големи

Деян Тошев и Албена Стоянова започват експеримента с алкохолния сладолед през юли миналата година

"Хората харесват "Скреж" от раз", казват съдружниците Деян Тошев и Албена Стоянова
"Хората харесват "Скреж" от раз", казват съдружниците Деян Тошев и Албена Стоянова
"Хората харесват "Скреж" от раз", казват съдружниците Деян Тошев и Албена Стоянова    ©  Велко Ангелов
"Хората харесват "Скреж" от раз", казват съдружниците Деян Тошев и Албена Стоянова    ©  Велко Ангелов

Сладоледи "Скреж" със съдържание на алкохол. Зад комбинацията стоят деловите партньори Деян Тошев и Албена Стоянова от София. И двамата са без специално кулинарно образование, но общият им стаж като професионални готвачи е близо 20 години. Проектът е нов – от лятото на миналата година. И предприемачите нямат идея да го разрастват в индустриални размери.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове