Сладолед за големи
Деян Тошев и Албена Стоянова започват експеримента с алкохолния сладолед през юли миналата година


Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.
Сладоледи "Скреж" със съдържание на алкохол. Зад комбинацията стоят деловите партньори Деян Тошев и Албена Стоянова от София. И двамата са без специално кулинарно образование, но общият им стаж като професионални готвачи е близо 20 години. Проектът е нов – от лятото на миналата година. И предприемачите нямат идея да го разрастват в индустриални размери.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
3 коментара
Къде мога да го пробвам?
Поне имат стаж като готвачи. Много жълтопаветници захващат гаражни производства (най-често "био", "занаятчийско" и пр. модни думички), от които грам нищо не разбират, само защото е мода в техните пишман-хипстърски среди.
До коментар [#1] от "Костадин Иванов":
Ето тук например, но не само -
https://rabotilnichkata.com/
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.