Сладолед за големи
Деян Тошев и Албена Стоянова започват експеримента с алкохолния сладолед през юли миналата година


Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.
Сладоледи "Скреж" със съдържание на алкохол. Зад комбинацията стоят деловите партньори Деян Тошев и Албена Стоянова от София. И двамата са без специално кулинарно образование, но общият им стаж като професионални готвачи е близо 20 години. Проектът е нов – от лятото на миналата година. И предприемачите нямат идея да го разрастват в индустриални размери.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове