Сладолед за големи

Деян Тошев и Албена Стоянова започват експеримента с алкохолния сладолед през юли миналата година

"Хората харесват "Скреж" от раз", казват съдружниците Деян Тошев и Албена Стоянова
"Хората харесват "Скреж" от раз", казват съдружниците Деян Тошев и Албена Стоянова
"Хората харесват "Скреж" от раз", казват съдружниците Деян Тошев и Албена Стоянова    ©  Велко Ангелов
"Хората харесват "Скреж" от раз", казват съдружниците Деян Тошев и Албена Стоянова    ©  Велко Ангелов

Сладоледи "Скреж" със съдържание на алкохол. Зад комбинацията стоят деловите партньори Деян Тошев и Албена Стоянова от София. И двамата са без специално кулинарно образование, но общият им стаж като професионални готвачи е близо 20 години. Проектът е нов – от лятото на миналата година. И предприемачите нямат идея да го разрастват в индустриални размери.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
3 коментара
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    qvd50491823 avatar :-?
    Костадин Иванов

    Къде мога да го пробвам?

    Нередност?
  • 2
    izt21595181 avatar :-|
    izt21595181
    • - 1

    Поне имат стаж като готвачи. Много жълтопаветници захващат гаражни производства (най-често "био", "занаятчийско" и пр. модни думички), от които грам нищо не разбират, само защото е мода в техните пишман-хипстърски среди.

    Нередност?
  • 3
    mara.georgieva avatar :-|
    mara.georgieva

    До коментар [#1] от "Костадин Иванов":

    Ето тук например, но не само -

    https://rabotilnichkata.com/

    Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал