Сникърсите от месо
Предприемачите Иво Димитров и Тихомир Колев създават първите барчета от месо, ядки и плодове, за да задоволят търсенето на кето храни, удобни за консумация в движение


Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.
Съвременните хора са забравили способностите на тялото да използва мазнините за гориво. Те се хранят на чести интервали и с много въглехидрати. Когато преминеш на хранене с високомазнинни и нисковъглехидратни продукти обаче, тялото ползва по-добре източниците на енергия, което води до редуциране на теглото, промяна в композицията на силуета, повишаване на инсулиновата чувствителност, корекция на нивата на кръвната захар, повече тонус и по-добро здраве. В това вярват предприемачите Иво Димитров и Тихомир Колев, които не само практикуват вече години наред LCHF (low carb high fat) храненето, известно още като кето, но и популяризират идеите му през блога lchf-bg.com и фейсбук страница.
"Блогът ни съдържа съвети и информация за здравословния начин на живот. Започнахме с храненето, което е само част от пъзела, но е важно и как спортуваме, спим и се развиваме личностно. Затова казвам, че LCHF не е диета и не е хранителен режим, а начин на живот", казва Тихомир Колев.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
1 коментар
Тези барчета ми изглеждат доста интересни. Бих ги опитал. Желая успех на двамата предприемачи!
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.