Миньоните на Orsetti
Сладкарниците на Десислава Велчева и Георги Бебечев залагат на качествените продукти и удоволствието от малката хапка


Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.
- Първата пастичерия Orsetti отваря преди шест години на бул. "Дондуков" и предлага италиански сладкиши, направени в България.
- Десислава Велчева и Георги Бебечев залагат на качествените продукти и удоволствието от малката хапка.
- Днес сладкарниците вече са две, но предприемачите не целят да създадат верига, за да могат да запазят "домашния уют".
Когато преди малко повече от шест години семейството на Десислава Велчева и Георги Бебечев решава да направи сладкарница за италиански сладкиши на бул. "Дондуков" в София, идеята е донякъде нетрадиционна. Българският клиент е свикнал на големи порции, а това, което Orsetti предлага, са малки хапки, които повече приличат на украшения. Приятната атмосфера и качествените продукти обаче постепенно печелят привърженици и днес те имат и втори обект в столицата. Макар че бизнесът расте - близо три пъти през 2018 г., по-нататъшното разширение е ограничено от желанието им да запазят усещането за домашен уют и контрола върху приготвянето на продуктите и връзката с клиентите.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
1 коментар
Няма как да не споделя, че в Орсети може да се опитат наистина изпипани десерти и ястия, много се радвам че има статия за тях :)
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.