Венсан Гайо, "Гайо шоколад": Доставките на суровини са забавени, надяваме се, че ще можем да продължим да се снабдяваме
Собственикът на занаятчийската работилница за шоколад с едноименната марка пред Капитал


Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.
Семейство Мария и Венсан Гайо са основатели на занаятчийската работилница за шоколад "Гайо". Те стартират бизнеса си през 2011 г. в град Пловдив. Асортиментът на компанията включва около 15 шоколада без консерванти и емулгатори, а сред тях и такива без захар. Компанията произвежда и някои други стоки от какаови зърна. Продуктите с марката "Гайо" са бутикови и се продават в магазините за здравословни и натурални храни, но и в някои конвенционални обекти за бързооборотни стоки. През 2018 г. приходите на "Гайо шоколад" ООД са били 410 хил. лв., а печалбата - 49 хил. лв. Заети в компанията са били 8 души.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.