И Търново е дал нещо на света - козето сирене с трюфели
Шеф Станимир Радичев патентова комбинацията, която поставя началото на луксозния бранд Du Chef Radichev


Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща
Банково дело или богословие - това са били двата избора пред Станимир Радичев, който е отраснал в село близо до Стрелча. Не става нито едно от двете - след като не го приемат икономическа специалност при първото му кандидатстване във Велико Търново, той отива да учи "Готварство" в професионално-техническо училище, днешната Професионална гимназия по туризъм в старата столица. Днес шеф Радичев е главен готвач с над 20-годишен опит зад гърба си и собствен бранд - Du Chef Radichev, който предлага 21 уникални продукта, повечето от тях с трюфели. Шеф Радичев дори патентова измисленото от него и засега единствено по рода си козе сирене с трюфели. От сиренето тръгва и идеята му за собствен бизнес - преди това е готвач в различни заведения в България и в Западна Европа, като последният ресторант, който ръководи, е този на "Хан Хаджи Николи" във Велико Търново.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
2 коментара
Много интересна статия! Изключително дразнещи са правописните грешки, моля, редактирайте си текста.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход