Сладката промяна идва от Рим
Гергана Зарева се разделя с висока мениджърска позиция, за да отвори своя "Джелато фабрика"


Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.
- Гергана Зарева се разделя с висока мениджърска позиция, за да отвори своя "Джелато фабрика".
- Обучение в Carpigiani Gelato University в Болоня дава познания и тласък на бизнеса й.
- През втората си година софийската сладкарница за сладолед, торти и еклери все още е на загуба, но е близо до нулата.
Любовта към сладоледа и желанието за "нещо свое" водят Гергана Зарева в решението й да замени висока мениджърска позиция с трудността и радостта да управлява своя собствена "Джелато фабрика". Заведението, разположено на централен софийски булевард, е открито малко преди първия локдаун и все още работи на загуба. Но създателката му смята, че това е само поредно предизвикателство за нея и семейството й.
Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
3 коментара
Good luck and best wishes
Корпоративната работа е сигурна, но твърде често безлична. Поздравления за смелостта и пожелания скоро да излезе на печалба.
Много хубава история. Желая много успех на Гергана и много нови, авторски вкусове.
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.