Всеки може да готви
Димитър Шопов създава училището по кулинария Food Connection след образование по международни отношения и опит в професионална кухня в Испания
Най-важното от света на личните финанси, пазарите и управлението на спестяванията.
- Димитър Шопов учи и работи в сферата на международните отношения, но желанието му да готви го преследва през целия му житейски път.
- След стаж в голям ресторант в Барселона решава хобито му да се превърне и в негова професия и се връща в България.
- Създава кулинарното си училище Food Conection в "Хиподрума", но продължава да работи като маркетинг мениджър още година, за да може да се издържа.
"Всеки може да готви" е фраза от едноименния анимационен детски филм, която всеки начинаещ в кулинарното изкуство определено трябва да знае. Работата в кухнята изобщо не е лесна и се изискват много умения и практика. На това се опитва да научи и посетителите на кулинарното училище Food Connection създателят и преподавател в школата Димитър Шопов.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
2 коментара
В изречението "... превръща във своя професия" предлогът следва да бъде само "в".
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.