Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща
Препечената филийка е любима закуска за мнозина. Въпросът е с какво да бъде намазана. Вариантите са много - сирене, сладко, мед. Фаворити обаче са маргарин и масло.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
8 коментара
По-добре две кисели млека за закуска отколкото филия с маргарин или масло :)
масло > маргарин - заради трансмазнините във втория, по-добрия вкус на маслото и още хиляда причини
МдА. и Нито една дума за трансмазнините в цялата статия. Срамота:)
....модерните млади майки.....
Имам две малки деца и не мога да си представя някой дори и да направи опит да ми обясни ползите от употребата на маргарин(ха-ха...)
Този продукт никога не е присъствал в нашия хладилник и се надявам така да остане завинаги.
УпотреБата на масло вместо маргарин е началото на образования избор за храната и храненето.
това показва че хората знаят истината за маргарина - напълно изкуствена съставка която се използва поради липса на масло или при парични проблеми- Това е хубава новина!
Ако маргаринът липсва във вашия хладилник, няма страшно - всички заведения готвят изключително с маргарин.
Винаги съм предпочитала маслото, а и съм чувала, че е по-полезно от маргарина, затова го предпочотам
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.