Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща
Следите на първата среща на човека с кафето са толкова назад в историята, че е изключително трудно да се посочи със сигурност кой, кога и как е открил благодатните свойства на отварата от изпечените зърна на растението.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
16 коментара
Интересно!
"Ивори Коуст" е по-известен като Кот Д'Ивоар, драги капиталци.
До коментар [#2] от "itoskov":
или още Бряг на слоновата кост, ако искаме да е на български... но да факт е, че англииската версия е най- неграмотния вариант който можеха да използват...
хах "Ивори коуст" :)))) това е малко в стил днес.бг
Излиза ,че българите преди останалите европейци се наслаждавали на питието още през 17 век.Едно нещо положително да науча от
"присъствието " на Османската империя по нашите земи.
Три статии за кафето.
Първо историята на кафето, след това как да си отворим кафене...
Каква ли е причината?
Не, че не ми е интересно, ама все пак...
До коментар [#6] от "Кирето":
Може би просто "последователност" драги ми любителю на конспирациите? :)
До коментар [#7] от "cuam4o":
Ааа, аз като искам конспирации чета Ернст Мулдашев а и снощи гледах "Съкровището" с Никълас Кейдж...
А иначе аз му казвам пълнеж....
здравейте,
daniia/kafe/
информационно уточнение: подготвихме специално приложение на тема "Кафе", което излезе като отделно списание заедно с хартиеното издание на в. Капитал миналата седмица. На този линк ще можете да намерите всички над 15 статии, посветени на кафето. Те ще бъдат публикувани поетапно в следващите няколко дни. Първите 4 са вече тук. http://www.capital.bg/vestnikut/daily/specialni_iz
Вкусен и ароматен бизнес за милиарди...
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.