Месопреработвателният сектор се готви за интелигентни фабрики
Компаниите залагат все повече на безопасността и ефективното изпозлване на ресурсите


Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща
Безопасност, по-ефективно използване на ресурсите, оптимизация на производството, дигитализацията. Това са основните предизвикателства пред месопреработвателната промишленост в следващите години, сочат данните на Германската асоциация на производителите на оборудване за хранително-вкусовата и пакетиращата промишленост, част от асоциацията VDMA, обединяваща машиностроителната индустрия в страната.
Данните бяха представени по време на презентирането на тазгодишното издание на най-голямото изложение в света за месопреработвателния сектор IFFA, което се провежда на всеки три години във Франкфурт и ще се проведе между 4 и 9 май. На последния форум, който се е провел през 2016 г., са се включили и трима изложители от България.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.