Месопреработвателният сектор се готви за интелигентни фабрики
Компаниите залагат все повече на безопасността и ефективното изпозлване на ресурсите


Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща
Безопасност, по-ефективно използване на ресурсите, оптимизация на производството, дигитализацията. Това са основните предизвикателства пред месопреработвателната промишленост в следващите години, сочат данните на Германската асоциация на производителите на оборудване за хранително-вкусовата и пакетиращата промишленост, част от асоциацията VDMA, обединяваща машиностроителната индустрия в страната.
Данните бяха представени по време на презентирането на тазгодишното издание на най-голямото изложение в света за месопреработвателния сектор IFFA, което се провежда на всеки три години във Франкфурт и ще се проведе между 4 и 9 май. На последния форум, който се е провел през 2016 г., са се включили и трима изложители от България.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове