Категорията на шоколада в България има перспектива за развитие
Средната му консумация е все още под средната за Европа


Ирина Петрова

Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща
За автора
Ирина Петрова е ръководител отдел "Кафе, чай и захарни изделия" в "Kaufland България"е рубрика, в която каним представители на различни вериги да правят анализ на пазара, да споделят как се развива една или друга продуктова категория според техния опит, да описват проблеми и да дават решения. Целта ни е с тази рубрика да създадем общност, която да комуникира през страниците на "Регал". Това е вашата рубрика и сме отворени за всякакви предложения за теми, въпроси, идеи, които може да изпращате на [email protected]

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.