"Кенар" започва производството на салати без консерванти с пробиотици
През проследните години производителят смени собственика си и има нов завод


Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща
"Талар фуудс", която е позната с марката "Кенар", започва производството на салати без консерванти с пробиотици, обединени в линията "Кенар Green line", съобщи за "Капитал" управителят Мехмет Рафет.
Това е сравнително малка промяна от серия по-големи за компанията - тя беше придобита от нов собственик - Иво Евгениев, и премести производството си в нов завод в Елин Пелин. В пандемията обаче продажбите й са спаднали с 15%.
Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата
* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.
1 коментар
Ех, носталгията ме тресна - сандвичи Кенар :)
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.