"Кенар" започва производството на салати без консерванти с пробиотици

През проследните години производителят смени собственика си и има нов завод

Кирил Петков (вляво) и Мехмет Рафет си сътрудничат при създаването на продуктите с пробиотици
Кирил Петков (вляво) и Мехмет Рафет си сътрудничат при създаването на продуктите с пробиотици
Кирил Петков (вляво) и Мехмет Рафет си сътрудничат при създаването на продуктите с пробиотици    ©  Цветелина Белутова
Кирил Петков (вляво) и Мехмет Рафет си сътрудничат при създаването на продуктите с пробиотици    ©  Цветелина Белутова
Бюлетин Ритейл Ритейл

Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща

"Талар фуудс", която е позната с марката "Кенар", започва производството на салати без консерванти с пробиотици, обединени в линията "Кенар Green line", съобщи за "Капитал" управителят Мехмет Рафет.

Това е сравнително малка промяна от серия по-големи за компанията - тя беше придобита от нов собственик - Иво Евгениев, и премести производството си в нов завод в Елин Пелин. В пандемията обаче продажбите й са спаднали с 15%.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове