🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

"Кенар" започва производството на салати без консерванти с пробиотици

През проследните години производителят смени собственика си и има нов завод

Кирил Петков (вляво) и Мехмет Рафет си сътрудничат при създаването на продуктите с пробиотици
Кирил Петков (вляво) и Мехмет Рафет си сътрудничат при създаването на продуктите с пробиотици
Кирил Петков (вляво) и Мехмет Рафет си сътрудничат при създаването на продуктите с пробиотици    ©  Цветелина Белутова
Кирил Петков (вляво) и Мехмет Рафет си сътрудничат при създаването на продуктите с пробиотици    ©  Цветелина Белутова
Бюлетин: Ритейл Ритейл

Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща

"Талар фуудс", която е позната с марката "Кенар", започва производството на салати без консерванти с пробиотици, обединени в линията "Кенар Green line", съобщи за "Капитал" управителят Мехмет Рафет.

Това е сравнително малка промяна от серия по-големи за компанията - тя беше придобита от нов собственик - Иво Евгениев, и премести производството си в нов завод в Елин Пелин. В пандемията обаче продажбите й са спаднали с 15%.


Архивът на "Капитал"

Статията, която искате да прочетете е част от архива на "Капитал", който е достъпен само за абонати. Той включва над 200 000 стати с всичко за бизнеса, политиката и обществото в България от 1993 г. насам.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици * Към офертата

Всички абонаменти планове

* Aбонамент за Капитал - 2 лв./седмица през първите 12 седмици, а след това - 7.25 лв./седмица. Абонаментът Ви ще бъде подновяван автоматично и таксуван на месечна база. Може да прекратите по всяко време. Само за нови абонати, физически лица.

1 коментар
  • Най-харесваните
  • Най-новите
  • Най-старите
  • 1
    northwind avatar :-|
    Norie

    Ех, носталгията ме тресна - сандвичи Кенар :)

    Нередност?
Нов коментар