"Кенар" започва производството на салати без консерванти с пробиотици
През проследните години производителят смени собственика си и има нов завод


Всяка седмица получавайте най-важното и интересно от ритейл сектора във вашата поща
"Талар фуудс", която е позната с марката "Кенар", започва производството на салати без консерванти с пробиотици, обединени в линията "Кенар Green line", съобщи за "Капитал" управителят Мехмет Рафет.
Това е сравнително малка промяна от серия по-големи за компанията - тя беше придобита от нов собственик - Иво Евгениев, и премести производството си в нов завод в Елин Пелин. В пандемията обаче продажбите й са спаднали с 15%.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове