Лайош Антал, Deloitte: Новите технологии са предизвикателства за киберсигурността, но ние обичаме предизвикателства

Ръководителят на отдела за киберриск в Deloitte ще бъде един от участниците във форума Cybersecurity and Data Protection

Лайош Антал е ръководител на унгарския екип на Deloitte за услуги в областта на киберриска. Той има над 20 години опит в консултирането в компании от голямата четворка. Ръководи и извършва голям брой тестове за пробив на сигурността предимно за клиенти в Европа. Антал управлява така също и много мащабни проекти за оценка на риска от гледна точка на ИТ сигурност, както и голям брой съдебни ангажименти, включително компютърни съдебни разследвания. Той се занимава предимно с икономически престъпления, напр. с подкупи и различни видове измами и нарушения. Като лидер на практиката за услуги по киберриск в Deloitte Централна Европа, Антал координира дейностите около основните услуги, като защита на активите, стандарт за сигурност на данните при картови разплащания, компютърна криминалистика и трансформация на сигурността. Той и неговият екип се фокусират върху критично важните системи за сигурност. Ангажиментите, които той управлява, са насочени към тестове за пробив в сигурността, одити за съответствие и реакции при инциденти със сигурността.

Антал ще бъде един от участниците на форума на "Капитал" Cybersecurity and Data Protection Forum, който ще се проведе онлайн на 17 ноември. Събитието поставя акцент върху актуалните предизвикателства пред киберсигурността на фона на навлизащите нови технологии и масовата работа от вкъщи.

Смятате ли, че киберсигурността е по-голям приоритет за компании и организации днес, отколкото преди пет години?


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се