Мили Шотер: Все повече предприемачи стартират социално отговорни бизнеси

Партньорът във фонда за рискови инвестиции Bethnal Green Ventures и гост на тазгодишната конференция DigitalK пред "Капитал"

Визитка

Мили Шотер е партньор в британския фонд за рискови инвестиции Bethnal Green Ventures (BGV) и ръководи бранд комуникациите. BGV е сред водещите европейски фондове и инвестира в технологични стартъпи в ранен етап от бизнес развитието им, които разработват решения за справяне със социалните и екологичните проблеми. Мили Шотер е част от фонда от 2018 г. Преди това е работила в дигиталната рекламна агенция Creative Assistant, била е моден стилист и е съосновател на бюлетина Work Daze с фокус върху корпоративната култура.

Шотер ще бъде сред лекторите в тазгодишното издание на технологичната конференция DigitalK, организирана от "Капитал" и LAUNCHub. Тя ще се проведе в хибриден формат на 27 и 28 май. Събитието ще се излъчва от виртуалното студио Кривина Хъб. Първите 100 участници, които си закупят хибриден билет, ще имат възможност за разговори и среща на живо във вторият ден от конференцията.

Увеличиха ли се социално отговорните бизнеси през последната година?


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се