Lenovo предоставя цялостни бизнес решения на потребителите

Комплексните услуги на бранда удължават живота на продуктите, носят повече сигурност и водят до оптимизиране на разходите

Lenovo предоставя цялостни бизнес решения на потребителите
Lenovo предоставя цялостни бизнес решения на потребителите

Ролята на технологичните компании се промени драстично през последните години. Бизнесът вече има нужда не само от иновативни продукти, а от цялостни решения, подходящи както за офиса, така и за дома. С оглед на това от Lenovo разработват множество комплексни решения, които удовлетворяват и надграждат потребителските нужди от сигурност, мощна техника и поддръжка по всяко време.

Допълнителните услуги на Lenovo като "Удължена гаранция", "Премиум поддръжка" (Premier Support), "Защита при случайни повреди" (ADP), ThinkShield и "Устройство като услуга" (DaaS) носят сигурност на бизнеса, позволяват оптимизиране на ИТ разходите, по-добро обслужване и удовлетвореност на крайния потребител. Те удължават живота на продуктите и гарантират безпроблемната работа на устройствата.

Lenovo "Премиум поддръжка"

Чрез тази услуга потребителите разполагат с директен достъп до елитните инженери на бранда и получават незабавно отстраняване на неизправности и усъвършенствана поддръжка на всички нива. Услугата служи за управление на рутинните задачи и позволява на бизнеса да оптимизира ИТ разходите си, както и да подобри ефективността в отдела.

Защита при случайни повреди

С услугата ADP разчитате на сигурност и защита на вашата техника от неочаквани повреди. По данни на Lenovo значителен процент от потребителите претърпяват неоправдани щети в рамките на първите 3 години от жизнения цикъл на компютъра, затова защитата от случайни повреди предлага значителни икономии от разходи за ремонт на техника. В ADP се включват неочаквани разливания, удари и структурни повреди, възникнали при нормални работни условия, включително електрически удари и повреди на интегрирания LCD екран.

ThinkShield

Иновативното портфолио на ThinkShield предоставя на потребителите максимална сигурност и удобство. В него е включен отпечатък с MOC, най-сигурния пръстов отпечатък, съществуващ в момента, който гарантира на потребителите, че устройството им съхранява на сигурно място най-важните им проекти. А със специалната BIOS система за контрол на USB портовете допълнително се увеличава физическата сигурност на устройството. В допълнение услугата разполага с WiFi Security - единствената по рода си WiFi точка на достъп, която уведомява при свързване към ненадеждни публични мрежи и гарантира, че служителите могат да работят навсякъде без риск да компрометират компанията и личните си данни.

Устройство като услуга

DaaS съчетава хардуер, услуги и софтуер в едно конфигурируемо решение с достъпна периодична такса. То ви позволява да намалите общите разходи за притежание на техника за бизнес нужди. Освен това ще подпомогне вашата организация да се справи с предизвикателствата на съвременната дистанционна работа - например как да защитите устройствата си извън офиса и да трансформирате модерното работно място във ваша полза. Услугата предлага устройство/а по избор, множество работни платформи, достъп навсякъде и по всяко време, както и съдействие от опитните експерти на Lenovo, когато и където имате нужда.

Комплексните решения на Lenovo ще ви помогнат да получите възможно най-голяма възвращаемост на инвестициите си. Lenovo е лидер в интелигентната трансформация, която се стреми да предоставя по-добри преживявания и възможности за милиони клиенти по цял свят. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.bg.