🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

"Андрея Шипинг и Трейдинг" – гъвкави транспортни решения за нуждите на клиентите

Доказано качество на услугите е оптимизиран процес на работа

Данаил Русев и Детелин Василев - съуправители и съсобственици на "Андрея Шипинг и Трейдинг" ООД
Данаил Русев и Детелин Василев - съуправители и съсобственици на "Андрея Шипинг и Трейдинг" ООД
Данаил Русев и Детелин Василев - съуправители и съсобственици на "Андрея Шипинг и Трейдинг" ООД
Данаил Русев и Детелин Василев - съуправители и съсобственици на "Андрея Шипинг и Трейдинг" ООД
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

"Андрея Шипинг и Трейдинг" ООД е създадена през 2010 г. в партньорство с румънски корабособственик за целите на неговия бизнес. Днес фирмата е под управлението на съсобствениците Данаил Русев и Детелин Василев.

Данаил Русев е основател, съуправител и съсобственик на "Андрея Шипинг и Трейдинг" ООД. Има над 20 години опит в дейности, свързани с корабоплаването - работил е в няколко частни фирми в България и Румъния, като корабен агент, спедитор, митнически агент и търговски представител, както и мениджър експлоатация на флота и др.

Детелин Василев започва да работи във фирмата от 2016 като корабен агент. Впоследствие, при смяната на собствеността и изкупуването на дяловете от румънския партньор, той става миноритарен съсобственик и партньор.

Под българско управление, дейността на "Андрея Шипинг и Трейдинг" ООД започва с корабно агентиране в българските речни пристанища и само един клиент. Мотото на компанията се изразява в това, че най-добрата реклама е доволен клиент да предаде на друг лични впечатления от опита си. Отварят дистанционни офиси във всички речни български дунавски пристанища. Постепенно услугата достига до над 100 международни редовни клиенти. Добавените впоследствие дейности - брокераж, митническо представителство, корабно снабдяване и речна спедиция - спомагат за увеличението на товарооборота, финансовия оборот и броя на персонала.

Фирмата прави крачка назад към предлагането на спедиция с физически контрол, пълна защита на интересите на клиентите си, гаранция за финансова отговорност като представител на клиентите си. Тези дейности вървят ръка за ръка с прозрачност във финансовите въпроси. Представителите се стараят да минимализират разходите на поръчителя във всяка ситуация, което се оценява високо от всички клиенти.

В края на 2022 година по решение на управителите корабното агентиране, се прекратява и фирмата фокусира дейността си в митническо представителство, речна спедиция и брокераж, което прави и към момента. Голяма част от търговията на река Дунав (основно вносители и износители на зърно и растителни масла) се движи именно от "Андрея Шипинг и Трейдинг" ООД. Всяка година броят на клиентите им се увеличава с 20-30%.

Контакти:

[email protected]

Andreea Shipping and Trading Ltd.

7000 - Ruse, BG

+ 359 885 429 666

+ 359 882 432 389