Новият брой:
Служебната президентска република

2 в 1 – очаквано добра комбинация

Или за временния мениджър като ментор

За автора

Нели Христова е управляващ партньор в "ИнМениджмънт" - компания, предоставяща услуги в областта на управленското консултиране. Има опит в реализирани проекти като временен мениджър в компании от различни индустрии. Специализира в организационна диагностика и дизайн, изграждане и развитие на организационен капацитет, управление на трансформации и стратегическо управление.Член е на управителния съвет на Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР).

Управлявате компания, която в рамките на кратко време се е разраснала с висока скорост. Близката и непосредствена комуникация с екипа ви става все по-трудна, хората очакват вашето внимание, а вие се тревожите, че не сте достатъчно фокусирани, появява се нужда от нови експертни знания. Компаниите, избрали стратегия за растеж, стигат до момент в развитието си, когато имат нужда от промяна на културата на управление, защото мащабът не позволява да бъде както преди.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
1 коментар
 • Най-харесваните
 • Най-новите
 • Най-старите
 • 1
  erika_88 avatar :-|
  erika_88

  Моят бивш работодател избра временен мениджър, за да внесе подобрения в работата ни - както между екипа, така и с общуването ни с клиентите, в случая пациенти. Лично аз като регистратор, очаквах свежи идеи за по-добро общуване с пациентите, решение на проблема със забавени плащания и т. н. Но получих лични обиди, че си надписвам часовете работно време (никога не съм го правила! още повече би било глупаво при положение, че има камери! ), намаление на месечното трудово възнаграждение и др. тем подобни неадекватни дейности за ддобър мениджър. Въпреки, че държах на работата си, работех всеотдайно, често извън работно време, не получих защита от работодателя си. Сигурно, защото се противопоставих на тези "мениджърски" мерки, не се премирих с това, че аз и другите не заслужаваме обиди и унижения.

  Нередност?
Нов коментар

Още от Капитал