"Нет Инфо.БГ" търси нов изпълнителен директор

Виктор Пенев<br />
Виктор Пенев<br />    ©  Цветелина Ангелова
Виктор Пенев<br />
Виктор Пенев<br />    ©  Цветелина Ангелова

"Сега влизаме в активния процес по избор на нов изпълнителен директор", заяви за "Капитал" Виктор Пенев, сегашен мениджър на "Нет Инфо.БГ", най-голямата онлайн медийна група в България. Тя е собственик на електронната поща abv.bg, видеопортала vbox7.com, сайта gbg.bg и т.н. Издателската група Sanoma Magazines International (SMI) придоби 68% от "Нет Инфо.БГ" през април 2008 г. През лятото тя увеличи дела си до 82%. Виктор Пенев ще остане акционер в компанията до 2011 г., когато според договора със Sanoma Magazines International 100% от "Нет Инфо.БГ" ще стане собственост на SMI.

Вече е минал първият цикъл интервюта, предстои вторият етап. Обсъжданите номинации са лица, познати на интернет пазара у нас. Най-вероятно новият мениджър ще е външен за компанията човек. Виктор Пенев не уточни кога ще е ясен новият ръководител. След неговия избор, той ще продължи да консултира директора на компанията, която той основа преди десет години заедно с Любен Белов. Виктор Пенев заминава за известно време в САЩ и вероятно ще започне нов бизнес когато се върне в България.


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се
Close
Бюлетин
Бюлетин

Вечерни новини

Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.

3 коментара
 • Най-харесваните
 • Най-новите
 • Най-старите
 • 1
  Avatar :-|
  момо

  ми я направете лонганлон изпълнителен директор - ще рови натам-насам из мрежите и чуждите компютри, ще цензурира, пардон модерира форумите, ще пуска новини след новини - който и да е изпълнителния директор боклучавата информация си остава боклучава.

  Нередност?
 • 2
  Avatar :-|
  voxy

  без Красимир Гергов за консултант нещата няма да станат розови и с нов изпълнителен директор

  Нередност?
 • 3
  dht1466154482499576 avatar :-|
  Johnston Stella Ann

  Здравей,
  Аз съм епископ T.D Jakes, частен заем кредитор, който дава живот на възможностите заеми. Имате ли нужда от заем спешно, за да изплати дълговете си или имате нужда от заем, за да се подобри бизнеса си? Вие сте били отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от заем консолидация или ипотека? търси повече, защото ние сме тук, за да направи всички ваши финансови проблеми е нещо от миналото. Ние отпускат средства на лица, нуждаещи се от финансова помощ, които имат лоша кредитна или се нуждаят от пари, за да плащат сметките, да инвестират в бизнес в размер на 2%. Искам да използвам тази среда да ви информирам, че ние предлагаме надеждна и бенефициент помощ и ще бъде готов да предложи заем. Така се свържете с нас днес по електронната поща на адрес:
  ([email protected])

  Нередност?
Нов коментар

Вход

Още от Капитал