С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

// Автори

Мишел Гутсузян

Здравейте, уважаеми читатели, както сигурно сте разбрали, се старая да ви информирам за случващото се в социалната сфера и решенията на правителството. Започнах да пиша по тези въпроси малко след великденските празници на 2008 г., откогато започнах да работя в надявам се любимия ви вестник "Дневник". Преди това съм се трудил малко над 2 години в БТА и агенция "Фокус". Работата си като репортер започнах в спортния всекидневник "Меридиан мач". Мишел Гутсузян е част от екипа на "Дневник" до 2011 година.

 

18 фев 2011 Василена Христова, Мишел Гутсузян 3
Планирай, за да почиваш
// Моят капитал/

Планирай, за да почиваш

Старите отпуски остават, а новите трябва да се планират от рано и ще важат само две години 4995 прочитания

Когато правите съвместни планове за почивка с приятелите си от чужбина, сигурно ви се е случвало да се изумите колко рано те вече знаят кога ще почиват през лятото. Това скоро ще стане така и за хората, които работят в България. С последните промени в Кодекса на труда, приети окончателно от депутатите в Народното събрание, се въвежда задължителното изготвяне на график на отпуските и се изяснява за пореден път казусът с давността на натрупаните преди 2010 г. отпуски.

10 сеп 2010 Мишел Гутсузян 72
Големият спор за малката заплата
// Политика/

Големият спор за малката заплата

От увеличаването на минималното възнаграждение няма да спечели никой 10970 прочитания

13 фев 2009 Мишел Гутсузян 3
Помощ, безработен съм
// Моят капитал/

Помощ, безработен съм

Какви обезщетения мога да получа при съкращение и какво да направя за да ги получа 42596 прочитания

"Останах без работа в началото на февруари и сега съм на борсата и разчитам на помощи за безработни", разказа 32-годишният инженер от София Здравко Карастоянов.