С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

// Автори

29 сеп 2018 Бакхус
Първият рибен пазар Бакхус FishFest в София
// Седмицата/

Първият рибен пазар Бакхус FishFest в София

"Бакхус" организира първия по рода си рибен пазар на открито 3781 прочитания

26 сеп 2018 Бакхус
18 сеп 2018 Бакхус
Бакхус Вечери: Първо виното
// Advertorial/

Бакхус Вечери: Първо виното

Българските бели вина имат потенциал за отлежаване 0 прочитания

17 май 2018 Бакхус
Новият брой на "Бакхус" е вече на пазара
// Advertorial/

Новият брой на "Бакхус" е вече на пазара

Говорим за бъдещето на храната и кулинарната сцена 0 прочитания

2 мар 2018 Бакхус 3
Изба Bessa Valley взе наградата за най-добро българско вино на списание DiVino
// Имена/

Изба Bessa Valley взе наградата за най-добро българско вино на списание DiVino

Второ и трето място в класацията на специализираното издание за вино отидоха при Edoardo Miroglio и Salla Estate 7278 прочитания

28 окт 2016 Бакхус
Кухня с рози
// Advertorial/

Кухня с рози

0 прочитания

Ина и Роси са сестри и са основателите на Rosey’s mark, марката посветена на храна от български рози

23 юни 2016 Бакхус

Намерете новия брой на "Бакхус"

21 юни 2016 Бакхус

Седмица на морската кухня 20-26.06.2016 г.

17 фев 2016 Бакхус

"Модерни времена" е вечеря, която отдавна подготвяме, защото за нас видът и начина, по който е приготвена и сервирана храната имат голямо значение

6 ное 2015 Бакхус

Николай Петров споделя, че докато е бил студент по френска филология във Велико Търново през 2004 г., прекъсва образованието си, за да се отдаде напълно на готварството

23 окт 2015 Бакхус
10 сеп 2015 Бакхус
13 дек 2014 Бакхус

"Посоката е класическите коктейли да се правят с по-малко съставки. И локалните продукти за всяка държава да се използват с приоритет."