С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

// Автори

21 сеп 2017 Емил Дилкин 2
8 сеп 2017 Емил Дилкин
Черешката на тортата
// Места/

Черешката на тортата

За новия проект Pastry Academy и къде още да се научим да приготвяме различни видове сладки изделия 11874 прочитания

1 сеп 2017 Емил Дилкин
Пътеводител на ваканционния стопаджия
// Тема/

Пътеводител на ваканционния стопаджия

Как да се справим с връщането към офисното ежедневие след дълга почивка 8963 прочитания

11 авг 2017 Емил Дилкин 3
Tour de Sofia
// Тема/

Tour de Sofia

Нова туристическа обиколка показва другото лице на София 18834 прочитания

14 юли 2017 Емил Дилкин 18
A damn good cup of coffee
// Тема/

A damn good cup of coffee

За кафето като новото вино: как и защо се променя вкусът ни 26738 прочитания

30 юни 2017 Емил Дилкин 1
2 юни 2017 Емил Дилкин 6
Дворче вита
// Тема/

Дворче вита

Четири от най-новите заведения с градини в София и още няколко класики 42237 прочитания

26 май 2017 Емил Дилкин 3
Ново място: Drekka
// Места/

Ново място: Drekka

16254 прочитания

19 май 2017 Емил Дилкин 2
Ново място: CrossFit Dream Skyler
// Места/

Ново място: CrossFit Dream Skyler

Лицензираните инструктори по кросфит за цяла България са малко над десет 27153 прочитания

27 апр 2017 Емил Дилкин 2
13 апр 2017 Емил Дилкин 1
31 мар 2017 Емил Дилкин 1
Да старееш вкусно
// Предприемач/

Да старееш вкусно

Собственикът на бутиковия хотел-ресторант "Хеброс" в Стария Пловдив Георги Ташев за формулата на трайния успех 26260 прочитания

17 мар 2017 Емил Дилкин
Не готвач, а хотелиер
// Мениджмънт/

Не готвач, а хотелиер

Шеф Андрей Стоилов пред "Капитал" 18231 прочитания

16 фев 2017 Емил Дилкин 3
Ribs Brothers
// Места/

Ribs Brothers

Новото място за ребра отваря на 19 февруари 43531 прочитания

13 яну 2017 Емил Дилкин 6
Острието на бръснаря
// Неща/

Острието на бръснаря

Теория и практика на новите бръснарници в града 20194 прочитания

23 дек 2016 Емил Дилкин
15 дек 2016 Емил Дилкин 11
3 дек 2016 Емил Дилкин
Мастър кеф
// Тема/

Мастър кеф

Кулинарните курсове за непрофесионалисти са не просто мода, а подправка за добър начин на живот 21300 прочитания

2 дек 2016 Емил Дилкин
Papa Beer
// Места/

Papa Beer

15924 прочитания

2 дек 2016 Емил Дилкин
Grand Gourmand
// Места/

Grand Gourmand

7841 прочитания