К100 Най-големите компании в България
Абонирайте се за Капитал

Всеки петък икономически анализ и коментар на текущите събития от седмицата.
Съдържанието е организирано в три области, за които Капитал е полезен:

K1 Средата (политическа, макроикономическа регулаторна правна)
K2 Бизнесът (пазари, продукти, конкуренция, мениджмънт)
K3 Моят капитал (лични финанси, свободно време, образование, извън бизнеса).

Абонирайте се за Капитал
К100 Най-големите компании в България

К100 Най-големите компании в България

Минало Капитал Online + Offline

За събитието

K100 // Класацията
Проектът Капитал 100 има за цел да представи и анализа основните събития в българската икономика през данните на големите дружества, които Капитал събира и обработва няколко месеца преди законовото изискване за публикуването им в търговсия регистър. 
 
Информацията на Капитал 100 е полезна на вземащите решения от всички сектори, представители на малки и големи компани, Цифрите в класацията са огледало за състоянието на икономиката и дава конкретика за движенията в показателите на сектороопределящите фирми. 
 
Премиерата на годишното издание на класацията К100 е на специално бизнес събитие, което включва връчване на награди на отличилите се фирми. Наградите са единствено базирани върху обективната информация от финансовите отчети. 
 
К100 // Събитието 
Коктейлът Капитал 100 събира управителите и собствениците на най-големите компании в България, банкери, инвеститори, партньори на медиата. Освен привилегията първи да научат основните акценти от новото издание на класацията, коктейлът осигурява възможност за нетуъркинг и контакти. 
 
Темата на коктейла тази година е "огледало", защото К100 е като огледалото на българката икономика, а годината е пълна с много неизвестни за бизнеса от макроикономически и политически характер, наред с дигитализацията и инвестициите в технологии. Добър момент е да се огледаме в числата. 

Дата и локация:
04 юли | 19.30 часа
WALLTOPIA Rooftop
Цариградско шосе 111 В, София Тех Парк

* Достъп само за лица над 18 години.

* *При неподходящи метеорологични условия датата на събитието ще бъде сменена, за което ще бъдете своевременно информирани

Билети

Заявка за регистрация 0 BGN В наличност 2019-07-04T00:00:00 0 лв. с ДДС
Заявка за регистрация
Към регистрацията
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.