К100 Най-големите компании в България

К100 Най-големите компании в България

К100 Най-големите компании в България

  • 30 - 30 юли
  • Лятна градина, Резиденция Лозенец

Събитието

К100//Класацията
Проектът Капитал 100 има за цел да представи и анализира основните събития в българската икономика през данните на големите дружества, които Капитал събира и обработва няколко месеца преди законовото изискване за публикуването им в търговския регистър. 
 
Информацията на Капитал 100 е полезна на собствениците и мениджърите на компании от всички сектори. Цифрите в класацията са огледало за състоянието на икономиката и дава конкретика за движенията в показателите на сектороопределящите фирми. 

Наградите са единствено базирани върху обективната информация от финансовите отчети.  
 
К100 // Събитието 
Традиционно коктейлът Капитал100 бележи края на бизнес сезона, събирайки управителите и собствениците на най-големите компании в България, банкери, инвеститори, партньори на медиата.

Тази година събитието ще бъде различно и ще бъде по-скоро начало. Началото на това да можем отново да общуваме на живо без да бъдем разделени от екрани.

И предвид, че кризата с COVID-19  ускори процесите по дигитализация не само във фирмите и предприятията, но и в нашия личен живот, сме вплели и виртуални елементи в церемонията, така че да можем по-ясно да си представим бъдещето.

Бъдещето, в което ще можем да сме заедно, независимо в коя точка на света се намираме, да ползваме различни технологии, когато управляваме и развиваме бизнеса си, но и бъдеще, в което още по-силно ще ценим живия контакт и срещите ни един с друг. 
Ще ви очакваме!

Дата и локация:
30 юли | 18.30 часа

Резиденция Лозенец
ул. Милин камък 61

* Достъп само за лица над 18 години.

* *Събитието ще се проведе спрямо всички изисквания за безопасност и съобразено със сигурността на всички гости. При усложняване на епидемиологичната обстановка организаторите си запазват правото да променят датата на събитието

Лектори

Очаквайте скоро.

Програма

Очаквайте скоро.

Партньори

A1 Astellas JTI Maserati MD Sirma Devin
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. OK