🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>
Зелената сделка и българският бизнес

Зелената сделка и българският бизнес

За събитието

Уебинарът „Зелената сделка и бизнесът в България“  ще представи работата на българските депутати в ЕП от различни политически сили по темата в диалог и сравняване на позициите им.

Те ще представят пред български предприемачи очакваните ефекти на новите европейски природозащитни политики и стандарти върху различни бизнес сектори в България.

Участват Андрей Новаков, член на комисията по регионално развитие  на ЕП (ГЕРБ, Група на Европейската народна партия), Искра Михайлова, член на комисията по промишленост и енергетика в ЕП (ДПС, група „Renew Europe“), Петър Витанов от комисиите по околна среда и по транспорт и туризъм на ЕП (БСП, Група на Прогресивния алианс на социалистите и демократите ) и Радан Кънев от член на комисията по заетост и социални въпроси и заместник в комисията по околна среда (Демократична България, Група на Европейската народна партия).
 
Уебинарът е организиран от Икономедиа в рамките на проект „Натура 2000 – нови хоризонти“. Модератор на събитието ще бъде репортерът на „Зелен Дневник“ Вера Стаевска.
 
Дискусията на европейските депутати ще се състои чрез платформата Zoom на 15 юли 2021 г. от 11 ч.

Можете да се регистрирате за участие в уебинара ТУК, като при включване в реално време ще можете да зададете въпроси допълнително в онлайн чата на събитието.

Билети

Регистрация
Към регистрацията

Контакти

Въпроси, свързани с темите на уебинара

Вера Стаевска

[email protected]Въпроси, свързазни с регистрацията за уебинара

Мариана Петрова

[email protected]