К100 Най-големите компании 2021

К100 Най-големите компании 2021

За събитието

К100//Класацията

Проектът “Капитал 100” има за цел да представи и анализира основните събития в българската икономика през данните на големите дружества, които “Капитал” събира и обработва няколко месеца преди законовото изискване за публикуването им в търговския регистър. Тази година датата на излизане е 30 юли. Класацията съдържа първата детайлна актуална снимка кой как е преминал през корона-кризата.

Информацията на “Капитал 100” е полезна на собствениците и мениджърите на компании от всички сектори. Числата в класацията са огледало за състоянието на икономиката и дава конкретика за движенията в показателите на сектороопределящите фирми.

Наградите са единствено базирани върху обективната информация от финансовите отчети.  

К100 // Събитието

Коктейлът “Капитал100” ще е в началото на есенния бизнес сезон, събирайки управителите и собствениците на най-големите компании в България, банкери, инвеститори, партньори на медиата.

Тази година събитието ще бъде различно. Пълно с очаквания за ефектите от новата политическа реалност и, за съжаление, все още с несигурност кога точно ще приключи пандемията. Но и с оптимизъм, че вече всеки бизнес е по-адаптиран към корона-средата и хоризонтът е на растеж.

Ще ви очакваме в края на летния сезон, за да обсъдим горещите теми!

Кога
9 септември | 18.30 часа

Къде
Резиденция Лозенец
ул. Милин камък 61

* Достъп само за лица над 18 години.

* *Събитието ще се проведе спрямо всички изисквания за безопасност и съобразено със сигурността на всички гости. При усложняване на епидемиологичната обстановка организаторите си запазват правото да променят датата на събитието

Билети

Регистрация
Към регистрацията

Партньори

Генерални партньори:

Telenor Bulgaria
Astellas

Партньори:

NEXO

Генерални партньори:

Unicredit Bulbank
INSA OIL
JTI

JTI

EMAG
Главболгарстрой Холдинг

Основен партньор:

Phoenix Pharma

Партньор:

Johnnie Walker

Ексклузивен медиен партньор:

bTV Media Group