
Ресторант на годината 2021 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino
- 30 септември, 19:00 ч., Sofia Tech Park
За събитието
“Ресторант на годината БАКХУС Аcqua Panna & S.Pellegrino” става на 20 години! От 2001 г. насам отличаваме забележителните кулинарни постижения в България и търсим положителните практики, които придават на храната емоция и издигат вечерята в преживяване, достойно за празник.
Статуетките ще бъдат раздадени на гала вечеря с тематична шоу програма, чието вдъхновение е духът на Балканите. Победителя в една от 6-те категории избирате вие: гласувайте за “Ресторант на читателите” ТУК (само през десктоп версия).
5-степенното меню представлява разходка из вкусовете и ароматите на Балканите – от бреговете на Адриатическо море по границата на Хърватия до планинските склонове на Родопите.
Главните готвачи, които ще приготвят 5-степенното меню, са:
Веселин Дойков, МЕТРО Академия
Мария Жекова, победител в MasterChef 2021
Любен Койчев, главен готвач на ресторант "Таланти"
Владимир Тодоров, носител на “Национална Кулинарна Купа България” 2016
Владислав Пенов и Деница Дойнова, главен готвач и главен сладкар на ресторант "Космос"
Вземете своя билет още днес, за да не останете разочаровани.
ВАЖНО: Всеки гост ТРЯБВА да предостави на входа на събитието ЕДНО от следните:
- валиден сертификат за ваксинация срещу COVID-19
- валиден сертификат за отрицателен резултат (PCR - 72 ч., или антигенен тест - до 48 ч.)
- валиден сертификат за преболедуване
Статуетките ще бъдат раздадени на гала вечеря с тематична шоу програма, чието вдъхновение е духът на Балканите. Победителя в една от 6-те категории избирате вие: гласувайте за “Ресторант на читателите” ТУК (само през десктоп версия).
5-степенното меню представлява разходка из вкусовете и ароматите на Балканите – от бреговете на Адриатическо море по границата на Хърватия до планинските склонове на Родопите.
Главните готвачи, които ще приготвят 5-степенното меню, са:
Веселин Дойков, МЕТРО Академия
Мария Жекова, победител в MasterChef 2021
Любен Койчев, главен готвач на ресторант "Таланти"
Владимир Тодоров, носител на “Национална Кулинарна Купа България” 2016
Владислав Пенов и Деница Дойнова, главен готвач и главен сладкар на ресторант "Космос"
Вземете своя билет още днес, за да не останете разочаровани.
ВАЖНО: Всеки гост ТРЯБВА да предостави на входа на събитието ЕДНО от следните:
- валиден сертификат за ваксинация срещу COVID-19
- валиден сертификат за отрицателен резултат (PCR - 72 ч., или антигенен тест - до 48 ч.)
- валиден сертификат за преболедуване
Лектори
Билети
Към регистрациятаПартньори
Ключов партньор
Партньор
Свързани статии





