К100 Най-големите компании 2022

К100 Най-големите компании 2022

За събитието

"Капитал 100" за 2021: Бизнес в най-динамичните времена

През последните няколко години глобалният бизнес, следователно и българският, се наложи да работи в крайно динамични и неповторими години. Първо оцеляваше в ковид затваряния и транспортни блокади, отрицателни лихви и потоци от пари, после рязкото възстановяване доведе до дефицити, нарушени вериги на доставки и поскъпване на водните превози.

Нахлуването на Русия в Украйна буквално взриви пазарите на газ, ток и петрол. Всичко поскъпна с гигантски проценти - метали, храни, транспорт и доведе до ускоряване на инфлацията по цяла свят. 


В тези кризисни сюжети българският корпоративен свят се справя добре, а миналата година показва отлични резултати - приходите на стоте най големи компании са с 38% ръст, а печалбите са тройни. За съжаление, светът очаква обръщане на цикъла и следващата година отново ще бъде предизвикателна за бизнеса, а в България предстои и пореден нов политически цикъл. 

Коктейлът и церемонията по връчване на наградите от класацията “Капитал100” ще събере управителите и собствениците на най-големите компании в България, банкери, инвеститори, партньори на медиата и ще даде възможност за нетуъркинг и обмяна на информация и идеи за предизвикателствата на следващата година и нови възможности за растеж.

КОГА
8 септември,18.30 часа

КЪДЕ
Резиденция Лозенец
ул. Милин камък 61

*Достъп с покани само за лица над 18 години

Билети

0 лв. с ДДС
Регистрация
Към регистрацията

Партньори

Генерални партньори:

Партньори:

Ексклузивен медиен партньор:

Предишни издания

Контакти

Отдел "Събития"

[email protected]