
Ресторант на годината 2022 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino
- Централен военен клуб, бул. "Цар Освободител" 7, София
За събитието
Кой е най-добрият ресторант в България за 2022 г.?
Създадени през 2001 г., наградите “Ресторант на годината Бакхус, Аcqua Panna & S.Pellegrino” вече трето десетилетие празнуват успехите на българската гастрономическа сцена. Те се раздават на специална церемония, която включва гала вечеря, дело на изключителни шеф-готвачи, както и тематична програма.
“Единен свят”: устойчивост и кулинарно многообразие
Мотото на тазгодишната церемония е повод да обърнем поглед към зелените практики, като същевременно търсим общото между различни култури.
5-степенното меню е околосветска обиколка: от богатите вкусове на Балканите, през смелостта на Скандинавието, до ароматите на морските брегове на Черно море и екзотичния дъх на Ориента - всички сме (за)едно.
Вземете своя билет още днес.
Искаме да чуем вашия глас
Награди ще бъдат връчени в 8 категории, шест от които са оценени от три различни журита.
Вие, бакхустници, избирате победителя в две категории: гласувайте за “Ресторант на читателите” и “Ресторант на път”. Трима от вас ще спечелят подаръчни кошници с пивки изненади.
Гласувайте за “Ресторант на читателите” ТУК
Гласувайте за "Ресторант на път" ТУК
Главните готвачи, които ще приготвят 5-степенното меню, са:
Кейси Ангелова, САЩ / България, фермер на трюфели, създател на занаятчийски алкохоли и готвач
Филип Спасов, България, създател на "Улицата на готвачите" и финалист в Hell's Kitchen
Ваня Пушкар, Сърбия, основател на Iva New Balkan Cuisine (отличие Bib Gourmand в Michelin)
Марко Ботин, Италия / Дания, шеф-готвач с опит на няколко континента и 3 ресторанта с общо 5 звезди Michelin
Екип на Marashlian, България, сладкари с кулинарен опит от 5 държави
Вземете своя билет още днес..
Създадени през 2001 г., наградите “Ресторант на годината Бакхус, Аcqua Panna & S.Pellegrino” вече трето десетилетие празнуват успехите на българската гастрономическа сцена. Те се раздават на специална церемония, която включва гала вечеря, дело на изключителни шеф-готвачи, както и тематична програма.
“Единен свят”: устойчивост и кулинарно многообразие
Мотото на тазгодишната церемония е повод да обърнем поглед към зелените практики, като същевременно търсим общото между различни култури.
5-степенното меню е околосветска обиколка: от богатите вкусове на Балканите, през смелостта на Скандинавието, до ароматите на морските брегове на Черно море и екзотичния дъх на Ориента - всички сме (за)едно.
Вземете своя билет още днес.
Искаме да чуем вашия глас
Награди ще бъдат връчени в 8 категории, шест от които са оценени от три различни журита.
Вие, бакхустници, избирате победителя в две категории: гласувайте за “Ресторант на читателите” и “Ресторант на път”. Трима от вас ще спечелят подаръчни кошници с пивки изненади.
Гласувайте за “Ресторант на читателите” ТУК
Гласувайте за "Ресторант на път" ТУК
Главните готвачи, които ще приготвят 5-степенното меню, са:
Кейси Ангелова, САЩ / България, фермер на трюфели, създател на занаятчийски алкохоли и готвач
Филип Спасов, България, създател на "Улицата на готвачите" и финалист в Hell's Kitchen
Ваня Пушкар, Сърбия, основател на Iva New Balkan Cuisine (отличие Bib Gourmand в Michelin)
Марко Ботин, Италия / Дания, шеф-готвач с опит на няколко континента и 3 ресторанта с общо 5 звезди Michelin
Екип на Marashlian, България, сладкари с кулинарен опит от 5 държави
Вземете своя билет още днес..
Лектори
Партньори
Ключов партньор
ХоРеКа Партньор
Партньори
Контакти
Предишни издания
Свързани статии
















