Новият брой:
Продаден ли е мачът за еврото
Ресторант на годината 2022 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino

Ресторант на годината 2022 Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino

За събитието

АКО ИСКАТЕ ПОСТНА ОПЦИЯ ЗА ВЕЧЕРЯТА, МОЛЯ, ПИШЕТЕ ДО [email protected]

Кой е най-добрият ресторант в България за 2022 г.?

Създадени през 2001 г., наградите “Ресторант на годината Бакхус, Аcqua Panna & S.Pellegrino” вече трето десетилетие празнуват успехите на българската гастрономическа сцена. Те се раздават на специална церемония, която включва гала вечеря, дело на изключителни шеф-готвачи, както и тематична програма.

“Единен свят”: устойчивост и кулинарно многообразие
Мотото на тазгодишната церемония е повод да обърнем поглед към зелените практики, като същевременно търсим общото между различни култури.
5-степенното меню е околосветска обиколка: от богатите вкусове на Балканите, през смелостта на Скандинавието, до ароматите на морските брегове на Черно море и екзотичния дъх на Ориента - всички сме (за)едно. 


Вземете своя билет още днес.

Искаме да чуем вашия глас
Награди ще бъдат връчени в 8 категории, шест от които са оценени от три различни журита. 
Вие, бакхустници, избирате победителя в две категории: гласувайте за “Ресторант на читателите и “Ресторант на път”. Трима от вас ще спечелят подаръчни кошници с пивки изненади.

Гласувайте за “Ресторант на читателите” ТУК 
Гласувайте за "Ресторант на път" ТУК

Главните готвачи, които ще приготвят 5-степенното меню, са: 

Кейси Ангелова, САЩ / България, фермер на трюфели, създател на занаятчийски алкохоли и готвач
Филип Спасов, България, създател на "Улицата на готвачите" и финалист в Hell's Kitchen
Ваня Пушкар, Сърбия, основател на Iva New Balkan Cuisine (отличие Bib Gourmand в Michelin)
Марко Ботин, Италия / Дания, шеф-готвач с опит на няколко континента и 3 ресторанта с общо 5 звезди Michelin 
Екип на Marashlian, България, сладкари с кулинарен опит от 5 държави

Вземете своя билет още днес.

АКО ИСКАТЕ ПОСТНА ОПЦИЯ ЗА ВЕЧЕРЯТА, МОЛЯ, ПИШЕТЕ ДО  [email protected]

Лектори

Кейси Ангелова

Кейси Ангелова

фермер на трюфели, създател на занаятчийски алкохоли и готвач

Филип Спасов

Филип Спасов

създател на "Улицата на готвачите" и финалист в Hell's Kitchen

Ваня Пушкар

Ваня Пушкар

основател на Iva New Balkan Cuisine

Марко Ботин

Марко Ботин

Шеф-готвач с опит в 3 ресторанта с общо 5 звезди Michelin

Екип на Marashlian Pastry Shop

Екип на Marashlian Pastry Shop

сладкари с международен опит

Билети

Билет за церемонията и галавечерята 2 билета за церемонията и галавечерята (180 лв./човек) 4 билета за церемонията и галавечерята (170 лв./човек)
Към регистрацията

Партньори

Ключов партньор

Acqua Panna & S.Pellegrino

ХоРеКа Партньор

Партньори

Контакти

С въпроси за събитието може да се свържете с нас на: 



E: [email protected]

M: +359 889 611 661

Свързани статии

Номинациите: Вино и напитки

Номинациите: Вино и напитки

Номинациите: Авторски почерк

Номинациите: Авторски почерк

Номинациите: Вкусно място

Номинациите: Вкусно място

Номинациите: Дебют

Номинациите: Дебют

Дебютни времена

Дебютни времена