Новият брой:
Продаден ли е мачът за еврото
Next Generation MBA Class #4: Как да бъдеш Next Generation лидер във времена на промяна

Next Generation MBA Class #4: Как да бъдеш Next Generation лидер във времена на промяна

За събитието

“Как да бъдете Next Generation лидер във времена на промяна” е темата на новото издание на Next Generation MBA Class. Гост-лектор ще бъде д-р Лесли Самози, академичен директор на EMBA програмата на City College - международният факултет на The University of Sheffield (виж карето). Преди презентацията и практичните му съвети, ще можете да научите подробности около стартиралото наскоро ново издание на конкурса за млади бизнес лидери Next Generation, както и да се срещнете с представители на журито.

Това е четвъртият мастър клас от поредицата, организирана от “Кариери”, с подкрепата на City College - международния факултет на The University of Sheffield. Форматът е предназначен за всички млади и активни професионалисти, които искат да научат нещо полезно и практично, което веднага да приложат в професионалния и личния си живот. Той има за цел и да поддържа и разширява общността от хора, свързани с конкурса за млади бизнес лидери Next Generation, организиран от “Капитал” и “Кариери”.

Next Generation MBA Class #4 ще се проведе на 25 април от 18.30 ч. в Гранд Хотел София.
Събитието е предназначено за млади мениджъри и предприемачи, потенциални кандидати в конкурса Next Generation 2017 или участници в него през предходни години.
Работният език е английски.
Входът е безплатен, но е нужна предварителна регистрация.  
 

Лектори

Д-р Лесли Самози

Д-р Лесли Самози

академичен директор на EMBA програмата на City College - международния факултет на The University of Sheffield

Билети

Next Generation MBA Class #4
Към регистрацията

Контакти

Т +359 2 4615306

e-mail: [email protected]