„Ресторант на Годината Бакхус 2017, Acqua Panna & San Pellegrino”

„Ресторант на Годината Бакхус 2017, Acqua Panna & San Pellegrino”

„Ресторант на Годината Бакхус 2017, Acqua Panna & San Pellegrino”

  • 29 март 2018

Събитието

Бакхус, заедно с Le Cordon Bleu - London и шеф Емил Минев  
имаме удоволствието да ви поканим  
на 17-тата церемония по връчването на наградите  
„Ресторант на Годината Бакхус 2017, Acqua Panna & San Pellegrino” 
галавечеря с 6-степенно меню, с което ще обиколим света.  
7 неповторими шеф-готвача, 7 авторски рецепти и ексклузивна селекция от напитки,  
вдъхновени от различните краища на планетата. И понеже джазът е всепризната "храна за душата",  
Вили Стоянов (тромбон), Васил Спасов (пиано), Димитър Шанов (контрабас) и Атанас Попов (барабани)  
ще предложат на гостите апетитна порция музика на живо.

Лектори

Очаквайте скоро.

Програма

Очаквайте скоро.

Партньори

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. OK