
„Ресторант на Годината Бакхус 2017, Acqua Panna & San Pellegrino”
За събитието
Бакхус, заедно с Le Cordon Bleu - London и шеф Емил Минев
имаме удоволствието да ви поканим
на 17-тата церемония по връчването на наградите
„Ресторант на Годината Бакхус 2017, Acqua Panna & San Pellegrino”
галавечеря с 6-степенно меню, с което ще обиколим света.
7 неповторими шеф-готвача, 7 авторски рецепти и ексклузивна селекция от напитки,
вдъхновени от различните краища на планетата. И понеже джазът е всепризната "храна за душата",
Вили Стоянов (тромбон), Васил Спасов (пиано), Димитър Шанов (контрабас) и Атанас Попов (барабани)
ще предложат на гостите апетитна порция музика на живо.
имаме удоволствието да ви поканим
на 17-тата церемония по връчването на наградите
„Ресторант на Годината Бакхус 2017, Acqua Panna & San Pellegrino”
галавечеря с 6-степенно меню, с което ще обиколим света.
7 неповторими шеф-готвача, 7 авторски рецепти и ексклузивна селекция от напитки,
вдъхновени от различните краища на планетата. И понеже джазът е всепризната "храна за душата",
Вили Стоянов (тромбон), Васил Спасов (пиано), Димитър Шанов (контрабас) и Атанас Попов (барабани)
ще предложат на гостите апетитна порция музика на живо.