С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

Справедлива ли е присъдата на Pussy Riot?

Преглед на профилСъздадена от:Dragoslava
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email

3 коментара

Избор на тип:
Преглед на профил proizvoditel Рейтинг: 1060 Неутрално
25 авг 2012 14:33 1
- +Оценка
+8

Путин е човек на старото време. Ако си имаше съветници например от института по психология на МБР, като тези на нашият Б.Б., щеше да направи една широко отразена от медиите среща с "палавите дечица", за ги потупа усмихнато по раменете, да им се закани с пръст и да ги освободи. След това службите щяха да им помогнат тихо и кротко да влезнат в правия път. Вместо това Путин реши да ги накаже публично за назидание и за пример на всички останали, че да не посмеят и други да тръгват срещу него. Е направи палавите момичета врагове и световно известни герои, оглавили бунт срещу него.

 
Преглед на профил ДАКС Рейтинг: 344 Неутрално
25 авг 2012 16:37 2
- +Оценка
-6 +2

Според мен въпросът е и доста принципен. И макар присъдата да е, може би леко пресилена, вероятно има както законно основание за налагането й, така и морално такова. Не смятам, че е нормално това, което са извършили. Нито пък е морално. Да не се бяха навирали в църква да хулиганстват. Защото поведението им не е нищо повече от хулиганство. Да бяха си правили молитвата в пънкарски храм, а не в християнски.
И за да не се повтарят подобни неприемливи изцепки, които могат да имат и далеч по силни последици, съдът реши и им заши по една присъда.
А всички от запад, които ревнаха да протестират и да имитират маските на протестиращите, не знам поради какава причина не стигнаха до край и не повториха молитвата на п.тките но в свои религиозни храмове. Аз не знам друг да го е сторил. Защо ли?

_____

Отличавайте платените пропагандатори във форума! Ще ги разобличите по датата на регистрация и активността им, които може да откриете в профилите им.
 
Преглед на профил El Chuncho Рейтинг: 1159 Неутрално
31 авг 2012 19:32 3
- +Оценка
-1 +4

Тази тема започва вече да дразни.
Не харесвам тези момиченца,нито сценичните им изяви,но твърдо заставам зад тях защото,ако в храма бяха изпели "Богородице,помогни на Путин"всички които леят крокодилски сълзи за поругания храм,тия които сега искат да ги разпънат на кръст и ги осъдиха щяха да им ръкопляскат.
Хулиганството трябва да се наказва,но с наказания за хулиганство.

_____

Никъде по света борсите не са определящи за икономиката.- цитат на коментар #70 от “др. Иванов