Магазин 'Деликатесен' - уютно, модерно и различно място
Абонирайте се за Капитал

Всеки петък икономически анализ и коментар на текущите събития от седмицата.
Съдържанието е организирано в три области, за които Капитал е полезен:

K1 Средата (политическа, макроикономическа регулаторна правна)
K2 Бизнесът (пазари, продукти, конкуренция, мениджмънт)
K3 Моят капитал (лични финанси, свободно време, образование, извън бизнеса).

Абонирайте се за Капитал

Магазин 'Деликатесен' - уютно, модерно и различно място

 

Магазин 'Деликатесен' - уютно, модерно и различно място

9733 прочитания

 

© Деликатесен


'Деликатесен' е магазин за български колбаси, произвеждани по традиционни Пирински рецепти повече от 10 години. В производството им се влага само качествено, българско свежо месо, подправки и много любов! Разнообразието на колбасите се увеличава всяка година и освен автентичните вкусотии по съхранявани с години местни рецепти, се появяват и нови колбаси с вкусове от Балканите и Средиземноморието. Най-атрактивни и харесвани са Топузка и Бански бут.

Топузка е сушен местен продукт с автентична форма, едра структура на сърцевината и невероятен вкус. Произвежда се традиционно в Южна България, по стара рецепта от преди повече от 70 години, от подправено свинско месо от бут, кълцано и напълнено в свински мехур. Пресова се и се суши повече от два месеца. Тайна за прекрасните му вкусови качества се крие в чистото месо и точно подбраните подправки от планината.

Бански бут е запазена марка сред вкусотиите на 'Деликатесен'. Сушен колбас, приготвен от свежо месо от свински бут и сол. Липсата на други подправки, дава възможност да се усети вкуса на истинското месо. Продукт с характерна форма и визия, покрит с благородна плесен, която по естествен път спомага за съхненето на месото и запазва вкусовите качества за дълъг период. Деликатес по патентована рецепта, предназначен за ценители и любители!

Освен колбаси, в 'Деликатесен' могат да бъдат открити и много други вкусни, интересни и качествени продукти, произведени предимно в България и на Балканите.

Виното е от малки, бутикови изби от различните винени региони на България.

Сиренето, кашкавалите, маслото и другите млечни продукти са от подбрани мандри, разположени в чисти планински региони.

Хлябът е с квас.

Зехтинът и маслините са гръцки, кипърски и италиански.

Сладката и мармаладите са по домашни рецепти.

Медът се произвежда в България.

Соковете са от 100% плод без захар, вода, оцветители и подобрители.

Айварът и лютеница са по традиционни рецепти с печени на ламарина чушки и едро смлени домати.

Шоколадите са ръчно приготвени с много любов.

Десертите са сурови, вкусни и много здравословни.

Магазин 'Деликатесен' е уютно, модерно и много различно място, където винаги ухае на прясно изпечен хляб. Там освен да напазарувате, можете да изпиете сутрешното си кафе с топъл кроасан; да похапнете сандвич за обяд, или да изпиете чаша вино с приятна компания. Освен това, всяка седмица можете да дегустирате вино, колбаси, сирене, сладко, сокове или зехтин.

Ще намерите 'Деликатесен' на ул. Костенски водопад 45А, гр.София.

Можете да опитате подбрани вкусотии и на Балкански Винен Фестивал 2014, който ще се проведе на 7-8 юни в градината на Гранд Хотел София.

Елате, опитайте, насладете се! Очакваме Ви!

'Деликатесен' е магазин за български колбаси, произвеждани по традиционни Пирински рецепти повече от 10 години. В производството им се влага само качествено, българско свежо месо, подправки и много любов! Разнообразието на колбасите се увеличава всяка година и освен автентичните вкусотии по съхранявани с години местни рецепти, се появяват и нови колбаси с вкусове от Балканите и Средиземноморието. Най-атрактивни и харесвани са Топузка и Бански бут.

Топузка е сушен местен продукт с автентична форма, едра структура на сърцевината и невероятен вкус. Произвежда се традиционно в Южна България, по стара рецепта от преди повече от 70 години, от подправено свинско месо от бут, кълцано и напълнено в свински мехур. Пресова се и се суши повече от два месеца. Тайна за прекрасните му вкусови качества се крие в чистото месо и точно подбраните подправки от планината.


Благодарим ви, че четете Капитал!

Вие използвате поверителен режим на интернет браузъра си. За да прочетете статията, трябва да влезете в профила си.
Влезте в профила си
Всеки потребител може да чете до 10 статии месечно без да има абонамент за Капитал.
Вижте абонаментните планове
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. OK