С апетит за Средиземно море

Бояна и Борис не са съвсем любители, но пък не са точно и професионалисти в кухнята. Те просто умеят да хващат смисъла на всяка храна, знаят как да ви заведат на пътешествие с нея и да обяснят как са я приготвили така, че да ви се прииска и вие да опитате.

Последното не е случайно – от близо десет месеца Борис Тасев и Бояна Рачева са основният екип на кулинарно училище "Амюз Буш" в София. На 12 юни те бяха гост-готвачи в поредната вечеря на "Бакхус" от поредицата "12 вечери на любителите готвачи". Темата, която Боби и Боби (както те самите обичат да се наричат) бяха избрали, бе "Средиземноморско пътешествие".


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар

Още от Капитал