Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Бояна и Борис не са съвсем любители, но пък не са точно и професионалисти в кухнята. Те просто умеят да хващат смисъла на всяка храна, знаят как да ви заведат на пътешествие с нея и да обяснят как са я приготвили така, че да ви се прииска и вие да опитате.
Последното не е случайно – от близо десет месеца Борис Тасев и Бояна Рачева са основният екип на кулинарно училище "Амюз Буш" в София. На 12 юни те бяха гост-готвачи в поредната вечеря на "Бакхус" от поредицата "12 вечери на любителите готвачи". Темата, която Боби и Боби (както те самите обичат да се наричат) бяха избрали, бе "Средиземноморско пътешествие".
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Вече съм абонат Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
1 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.
Вход