Да срещнеш Динамо на живо

 
     ©  Discovery Networks
 
     ©  Discovery Networks

Discovery Channel ти предоставя невероятната възможност за вълнуваща СРЕЩА на живо с един от най-изумителните илюзионисти през последното десетилетие - Динамо. Не на магия, а на истина десетима българи ще имат шанса лично да видят невероятните трикове на британеца. За целта желаещите трябва да се включат в играта "Виж Динамо на живо!" на страницата на Discovery Networks Bulgaria във Фейсбук.

Състезанието ще продължи до 23:59 ч. на 28-и септември на Discovery Networks Bulgaria. Участниците трябва да събират магически кодове (думи), скрити на различни места: в ефира на Discovery Channel и в официалната им Фейсбук страница, в интернет, по улиците на София, Варна и Бургас, и в бензиностанции OMV. В края на играта 10-имата щастливци ще бъдат изтеглени на томболен принцип и ще имат уникалния шанс да се срещнат с Динамо на специално събитие в Букурещ на 9-и октомври. "Колкото повече кодове събирате, толкова по-голяма е вероятността да сте сред големите късметлии.", споделиха от Discovery Channel.

За всички наблюдателни ще кажем, че една от кодовите думи се крие в текста по-горе. Не ви е нужна магия, за да я разпознаете.. Различният шрифт ще ви ориентира. Ако вече разпознахте кодовата дума, остават ви още 39, за да имате максимален шанс да сте сред избраните 10 българи, които ще видят и пипнат Динамо на живо. Стивън, както е истинското име на Динамо, приема псевдонима си, когато по време на демонстрация на своите магически способности човек от публиката извиква: "This boy is dynamo!" ("Това момче е направо машина!"). Така започва и новата ера в съвременната магията. Едни от най-изумителните номера на Динамо са ходене по водата на р. Темза, левитация до втория етаж на лондонски автобус и изчезването на предмети, като и самият той е изчезвал, оставяйки след себе си само своя суичър.

Съвсем скоро ще започне и четвъртият сезон на "Динамо: Невероятни магии", в който Динамо пътува до Лос Анжелис, Сан Франсиско, Париж и за пръв път до Индия, преди да се отправи отново към Лондон, където е започнала и историята му. Премиерата на магичното предаване е през октомври, в ефира на Discovery Channel.

Още от Капитал