Кемпински Хотел Гранд Арена Банско предлага на гостите си много кулинарни изненади през зимния сезон

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско
Кемпински Хотел Гранд Арена Банско    ©  Кемпински Хотел Гранд Арена Банско
Кемпински Хотел Гранд Арена Банско
Кемпински Хотел Гранд Арена Банско    ©  Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Банско, 28 януари 2015: И тази зима Кемпински Хотел Гранд Арена Банско продължава да изненадва гостите си с нови кулинарни предложения. Всеки вторник изисканият средиземноморски ресторант "Коме Прима" организира специална вечеря на бюфет с музика на живо, посветена на италианската паста. Гостите имат възможност да избират различни видове домашно приготвена паста, както и желаните от тях сосове и подправки. Подбраното според вкуса им ястие се приготвя пред тях от талантливите майстори готвачи в единствената в региона открита кухня. Освен разнообразие от паста, гостите могат да приготвят и сами своята салата, избирайки любимите си продукти от богатия салатен бар, както и да опитат изкусителни десерти.

Друга новост в кухнята на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско е и новият Главен готвач Майкъл Уилкинсън, който се присъедини към екипа на хотела в началото на зимата от бившия Kempinski Grand & Ixir Hotel в Бахрейн. Роденият и израстнал в Англия готвач започва кариерата си в местни ресторанти в родината си. Първоначално работи в ресторант "The French Room" в Манчестър, а в последствие и в други известни ресторанти на острова.


Благодарим Ви, че четете Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Вече съм абонат Абонирайте се

Още от Капитал