Новият брой:
Служебната президентска република

Усещане за Венеция

ресторант Таланти
ресторант Таланти
ресторант Таланти    ©  ресторант Таланти
ресторант Таланти    ©  ресторант Таланти

В дните на Карнавала във Венеция главният готвач на луксозния St. Regis Venice San Clemente шеф Роберто дал Сено ще пристигне за вълнуваща кулинарна визита в София.

По време на посещението си той ще готви заедно с курсистите на Кулинарна Академия HRC, по чиято покана е за втори път в България. В два дни на територията на Академията ще демонстрира за професионалисти и кулинари-ентусиасти, и как се приготвя първокласно тесто за прясна паста, а кулминацията ще е дегустационна вечеря на 27 януари в ресторант Таланти в София - за всички, които няма да успеят да отидат до Града на любовта за Карнавала.


Четете неограничено с абонамент за Капитал!

Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.

Абонирайте се

Възползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент

2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата

Вижте абонаментните планове

Още от Капитал