Един съвременен Културен деец – за табиетите при пиенето на ракия, историята и Културата.
Интервю с д-р Стефан Дечев


Изба Карабунар

Всяка събота сутрин: култура, изкуство, свободно време.
Д-р Дечев е историк, преподавател в Софийски Университет, изследвал е и документирал редица културни исторически особености на българската кухня и табиети на пиене. Ето какво ни каза той за това как са се развили те през годините и за влиянието на ракията не само на масата, но и в творчеството на Културните дейци.
Статиите от архива на Капитал са достъпни само за потребители с активен абонамент.
Абонирайте сеВъзползвайте се от специалната ни оферта за пробен абонамент
2 лв. / седмица за 12 седмици Към офертата
Вижте абонаментните планове
Все още няма коментари
Нов коментар
За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.