Коронавирус в България и по света
Коронавирус в България и по света
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK

// Light / Advertorial

9 ное 2016, 15:55, 2607 прочитания

Петият гастрономически фестивал в Банско започна с експлозия от вкусове

  • LinkedIn
  • Twitter
  • Email
  • Качествената журналистика е въпрос на принципи, професионализъм, но и средства. Ако искате да подкрепите стандартите на "Капитал", може да го направите тук. Благодарим.

    Дарение
    Плащането се осъществява чрез ePay.bg

Публикацията е част от платеното съдържание в Капитал Light.

С чаша червено вино и много гурме изкушения на 4 ноември вечерта бе открит петия гастрономически фестивал в град Банско. Десетки гости на хотел "Премиер", както от България, така и от Гърция, имаха възможност да опитат от кулинарните творения на главния шеф-готвач на хотел Премиер – Алекс Алексиев. За магичната атмосфера на събитието допринесе и нежна арфова музика.

Представители на топ мениджмънта на Ermia Hotels & Resorts, сред които Василики Каралиолиу – генерален мениджър на Ermia Hotels & Resorts, Наташа Андреоглу – мениджър по резервациите, и Панайотис Дретакис – мениджър на хотел "Премиер", посрещаха лично всички почитатели на артистичната гурме кухнята.
Специален гост на събитието бе кметът на община Банско – Георги Икономов.

Всички гости, пристигнали специално за откриването, се насладиха на екзотични вкусове и ястия, същински произведения на изкуството.

Още по-голяма изненада очакваше ценителите на гурме културата втората вечер. Специално за фестивала директно от Барселона пристигна самият Джорди Естеве – шеф-готвач на ресторант Nectari и носител на една звезда Мишлен. Естеве приготви своите специалитети от каталунската кухня, като гостите на хотел "Премиер" се насладиха на кулинарната прелюдия от мус от мариновани миди и татаки от сьомга с черен сусам, последвани от невероятното изпълнение на тартар от скарида Панчуда с малини и хумус и куп други морски изкушения. Вечерята завърши със специална изненада от Джорди Естеве – "Сладък бургер".

Очаквайте още от гастрономическия фестивал и кулинарните изненади на гост шеф-готвачите през следващите дегустационни вечери.

Когато храната се превръща в изкуство, Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт е най-подходящото място!

Повече информация тук.
  • Facebook
  • Twitter
  • Зарче
  • Email
  • Ако този материал Ви е харесал или желаете да изразите съпричастност с конкретната тема или кауза, можете да ни подкрепите с малко финансово дарение.

    Дарение
    Плащането се осъществява чрез ePay.bg
24 часа 7 дни
 
Капитал

Абонирайте се и получавате повече

Капитал
  • Допълнителни издания
  • Остъпки за участие в събития
  • Ваучер за реклама
Още от "Advertorial" Затваряне
Изложба "OUT OF MEMORY"

Още от Капитал
Банките: Истинският стрес тест

За банките предстоят трудни месеци, но секторът влиза в кризата с добри буфери от капитал и ликвидност

Шокът понякога ражда успех

Има примери, че настоящата криза подобрява бизнес моделите на много компании

Защо се бавим с бързите тестове

Националният кризисен щаб и премиерът са абсолютно против използването им в България

Проф. д-р Коста Костов: Колкото повече знаем за заразата, толкова по-добре ще се справим с нея

Ръководителят на Медицинския експертен съвет към Министерския съвет пред "Капитал"

Моне за всеки ден

Изложба преживяване в ново пространство за дигитални арт събития в Барселона ни потапя във вселената на Клод Моне

20 въпроса: Надежда Цекулова

Журналистката е в основата на сайт, който събира научни статии и ресурси на български за коронавируса

X Остават ви 0 свободни статии
0 / 10