Петият гастрономически фестивал в Банско започна с експлозия от вкусове
Абонирайте се за Капитал

Всеки петък икономически анализ и коментар на текущите събития от седмицата.
Съдържанието е организирано в три области, за които Капитал е полезен:

K1 Средата (политическа, макроикономическа регулаторна правна)
K2 Бизнесът (пазари, продукти, конкуренция, мениджмънт)
K3 Моят капитал (лични финанси, свободно време, образование, извън бизнеса).

Абонирайте се за Капитал

Петият гастрономически фестивал в Банско започна с експлозия от вкусове

Premier Food festival

Петият гастрономически фестивал в Банско започна с експлозия от вкусове

2768 прочитания

Premier Food festival

© Premier Food festival


С чаша червено вино и много гурме изкушения на 4 ноември вечерта бе открит петия гастрономически фестивал в град Банско. Десетки гости на хотел "Премиер", както от България, така и от Гърция, имаха възможност да опитат от кулинарните творения на главния шеф-готвач на хотел Премиер – Алекс Алексиев. За магичната атмосфера на събитието допринесе и нежна арфова музика.

Представители на топ мениджмънта на Ermia Hotels & Resorts, сред които Василики Каралиолиу – генерален мениджър на Ermia Hotels & Resorts, Наташа Андреоглу – мениджър по резервациите, и Панайотис Дретакис – мениджър на хотел "Премиер", посрещаха лично всички почитатели на артистичната гурме кухнята.

Специален гост на събитието бе кметът на община Банско – Георги Икономов.

Всички гости, пристигнали специално за откриването, се насладиха на екзотични вкусове и ястия, същински произведения на изкуството.

Още по-голяма изненада очакваше ценителите на гурме културата втората вечер. Специално за фестивала директно от Барселона пристигна самият Джорди Естеве – шеф-готвач на ресторант Nectari и носител на една звезда Мишлен. Естеве приготви своите специалитети от каталунската кухня, като гостите на хотел "Премиер" се насладиха на кулинарната прелюдия от мус от мариновани миди и татаки от сьомга с черен сусам, последвани от невероятното изпълнение на тартар от скарида Панчуда с малини и хумус и куп други морски изкушения. Вечерята завърши със специална изненада от Джорди Естеве – "Сладък бургер".

Очаквайте още от гастрономическия фестивал и кулинарните изненади на гост шеф-готвачите през следващите дегустационни вечери.

Когато храната се превръща в изкуство, Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт е най-подходящото място!

Повече информация тук.

Василики Каралиолу – Генерален мениджър на Ermia Hotels & Resorts, Марина Папуниду – ПР мениджър наt Ermia Hotels & Resorts, Георги Икономов – кмет на община Банско и Госпожа Икономова- съпругата му, Александър Мацурев- зам. кмет на община Банско и Катерина Мацурева – съпругата му
Източник: Premier Food festival
Анастасиа Барба – Експерт по дигитален маркетинг в Ermia Hotels & Resorts, Наташа Андреоглу – мениджър резервации в Ermia Hotels & Resorts, Алекс Алексиев – Главен готвач в ,Веселина Маринова – гл. редактор в сп. DiVino , Харис Харалампидис – Изпълнителен директор и създател на Gastronomy Essentials и представител на Le Cordon Bleu
Източник: Premier Food festival
Източник: Premier Food festival
Източник: Premier Food festival
Източник: Premier Food festival

С чаша червено вино и много гурме изкушения на 4 ноември вечерта бе открит петия гастрономически фестивал в град Банско. Десетки гости на хотел "Премиер", както от България, така и от Гърция, имаха възможност да опитат от кулинарните творения на главния шеф-готвач на хотел Премиер – Алекс Алексиев. За магичната атмосфера на събитието допринесе и нежна арфова музика.

Представители на топ мениджмънта на Ermia Hotels & Resorts, сред които Василики Каралиолиу – генерален мениджър на Ermia Hotels & Resorts, Наташа Андреоглу – мениджър по резервациите, и Панайотис Дретакис – мениджър на хотел "Премиер", посрещаха лично всички почитатели на артистичната гурме кухнята.


Благодарим ви, че четете Капитал!

Вие използвате поверителен режим на интернет браузъра си. За да прочетете статията, трябва да влезете в профила си.
Влезте в профила си
Всеки потребител може да чете до 10 статии месечно без да има абонамент за Капитал.
Вижте абонаментните планове

0 коментара

Нов коментар

За да публикувате коментари,
трябва да сте регистриран потребител.


Вход

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. OK